fbpixel
Skip to main content

Contemporary dance class - ”Enter the Flux”

Contemporary dance class -  ”Enter the Flux”

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2022 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Daniel Dragomir, Teodora Velescu, Ioana Macarie, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija si George Plesca. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic

GEORGE PLESCA despre cursul "Enter the Flux"

*Nivel de dificultate – Intermediar/Avansat – exercițiile la care vei fi expus vor necesita experiență anterioară de participare la cursuri de dans contemporan.

**Se recomandă o activitate de minim 2 ani în zona dansului contemporan / mișcării pentru o înțelegere optimă.

Cursurile au ca scop principal conștientizarea corpului și implicit a mișcării în spațiu prin procese cognitive și intuitive. Îmbinând diferite tehnici, metode și exerciții din diverse zone de mișcare precum Artele Marțiale, Capoeira, Dansul Urban și Dansul Contemporan, vom încerca să ne înțelegem și să ne folosim corpul în cât mai multe moduri pentru a accesa ”starea de flux”.

Câteva dintre punctele de interes ale cursurilor ar fi: ritmica&coordonarea, manipularea vitezei, integrarea vocii în mișcare, floorwork, acrobatica și reținerea&prelucrarea rapidă a unui material coregrafic.

De asemenea, antrenamentul are în vizor și dezvoltarea individului ca performer, oferind oportunități de explorare prin exerciții ce vizează relația spațiu-timp-partener, prezența pe scenă, teatralitatea & ideea de joc.

COST SI VARIANTE DE INSCRIERE

1. cursul integral - 500 ron - toate zilele de curs

2. prima serie de 5 clase 350 ron - zilele de 18,21 aprilie și 2,4,9 mai

3. a doua serie de 5 clase - 350 ron - zilele de 11,16,18,23,25 mai

4. 1 clasa drop-in 75 ron

Inscrierea se face accesand link-ul de bilete!

DESPRE GEORGE-ALEXANDRU PLEȘCA

A absolvit ciclurile de licență și master în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie ”I.L.Caragiale” București – specializarea Artă Coregrafică. Este o figură activă în zona independentă, acționând în principal ca performer & coregraf.

Din 2018 este membru al companiei Contemporary Creative Dreamers, condusă de Daniel Alexandru Dragomir, grup axat pe realizarea de spectacole, filme de dans și proiecte educaționale coregrafice. De asemenea, este membru Tangent din 2020, colectiv creator.

În timp, a colaborat cu Andrea Gavriliu, Simona Deaconescu (Tangaj Dance), Mariana Gavriciuc, Maria Beatrice Tudor, Denis Bolborea. Se alătura frecvent Asociaței Delazero și echipei Linotip – Centru Independent Coregrafic în calitate de interpret.

A participat la ateliere conduse de Lali Ayguade, Winston Reynolds, Rob Hayden, Gabriela Carrizo, Adrien Ouaki, Melanie Sorin, Noa Wertheim, Andrea Gavriliu, Simona Deaconescu, Daniel Dragomir.

#LINOTeam

we also recommend