fbpixel
Skip to main content

Radu Isac & Friends

Comedy Cluj 2018

Radu Isac & Friends Comedy Cluj 2018

Alsdair Beckett e un comedian legendar, atât de legendar că sunt foarte puține dovezi istorice că el există. Dar el există. Comedianul Leicester Mercury al anului 2017, Alasdair este scriitor de comedie și sketch la BBC radio, susținând spectacole de stand-up în UK, la Glastonbury, Citadel Fest, Udderbelly Southbank și Edinburgh Fringe. Știe multe despre magicienii din secolul 19, iar din acest motiv, de multe ori, turiștii vor să facă o fotografie cu el.

 

După cum se vede în „8 Out of 10 Cats Does Countdown”, „Bobby and Harriet Get Married”, „Comedy Central at The Comedy Store & Roast Battle”, Kemsley este „un comedian excentric, fermecător, la începutul carierei sale de televiziune" (Radio Times).

 

Barry Ferns scrie și face comedie de când avea 11 ani. Primul lui spectacol important a fost la 17 ani, atunci când a câștigat competiția de la Glastonbury Festival Comedy și a ajuns în finala „So you think you're funny". A fost numit „talentat din greu” de către Bristol’s Venue Magazine, iar Matt Lucas i-a catalogat numărul drept cel mai bun pe care l-a văzut până atunci.


A renunțat la stand-up pentru 52 de ani canini. În tot acest timp, a scris Sketch Comedy pentru BBC Radio 1, BBC Radio 4 și E4. În martie 2008 a început să scrie, să producă și să regizeze o serie de 12 scurtmetraje de comedie, care pot fi vizualizate pe www.whyareyoudoingthistome.co.uk.

we also recommend

Fortareata DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Fortareata

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

The Vast & The Curious: Radu Georgescu, GECAD Ventures Cum inventezi viitorul. Și îți asumi eșecul
05.03.2019
The Vast & The Curious: Radu Georgescu, GECAD Ventures

Cum inventezi viitorul. Și îți asumi eșecul
Apollo111 Teatrul, Bucuresti

Laborator de dans Corpul Resursa cu Arcadie Rusu / Auto-Constientizare prin dans
25-27 Feb 2019; 20:00 - 22:00
Laborator de dans

Corpul Resursa cu Arcadie Rusu / Auto-Constientizare prin dans
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti