fbpixel
Skip to main content

Radu Isac & Friends

Comedy Cluj 2018

Alsdair Beckett e un comedian legendar, atât de legendar că sunt foarte puține dovezi istorice că el există. Dar el există. Comedianul Leicester Mercury al anului 2017, Alasdair este scriitor de comedie și sketch la BBC radio, susținând spectacole de stand-up în UK, la Glastonbury, Citadel Fest, Udderbelly Southbank și Edinburgh Fringe. Știe multe despre magicienii din secolul 19, iar din acest motiv, de multe ori, turiștii vor să facă o fotografie cu el.

 

După cum se vede în „8 Out of 10 Cats Does Countdown”, „Bobby and Harriet Get Married”, „Comedy Central at The Comedy Store & Roast Battle”, Kemsley este „un comedian excentric, fermecător, la începutul carierei sale de televiziune" (Radio Times).

 

Barry Ferns scrie și face comedie de când avea 11 ani. Primul lui spectacol important a fost la 17 ani, atunci când a câștigat competiția de la Glastonbury Festival Comedy și a ajuns în finala „So you think you're funny". A fost numit „talentat din greu” de către Bristol’s Venue Magazine, iar Matt Lucas i-a catalogat numărul drept cel mai bun pe care l-a văzut până atunci.


A renunțat la stand-up pentru 52 de ani canini. În tot acest timp, a scris Sketch Comedy pentru BBC Radio 1, BBC Radio 4 și E4. În martie 2008 a început să scrie, să producă și să regizeze o serie de 12 scurtmetraje de comedie, care pot fi vizualizate pe www.whyareyoudoingthistome.co.uk.

Radu Isac & Friends Comedy Cluj 2018

we also recommend

Cadouri speciale – experienta airsoft Counter Strike in realitate
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Cadouri speciale – experienta airsoft Counter Strike in realitate


Bucuresti, Bucuresti

Cadouri smart – Curs de alimentatie sanatoasa acasa la tine
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Cadouri smart – Curs de alimentatie sanatoasa acasa la tine


Bucuresti