fbpixel
Skip to main content

Comedy Cluj Poetry Slam

Comedy Cluj 2018

Comedy Cluj Poetry Slam Comedy Cluj 2018

Poetul e menit să te pună pe gânduri, vers lângă vers să creeze un univers în rime. Acum să ne imaginăm cum ar fi să îți așeze frumos un zâmbet pe față! Asta ne dorim de la voi în data de 15.10.2018 în Urania Palace, să urcați pe scenă cu poezia voastră și să îi faceți pe oameni să zâmbească și să râdă în hohote.

 

Împreună cu cei de la Poethree, vrem să demonstrăm că și poeții pot fi amuzanți și nu e obligatoriu să fim doar triști. Acestea fiind spuse, te așteptăm la concursul din data de 15.10.2018 să ne arăți talentul umoristic într-o poezie scrisă de tine.

 

REGULI:

1. Poți participa doar cu o poezie.

2. Poezia trebuie să fie scrisă de tine. Poți să o memorezi, poți să o aduci scrisă, cum preferi.

3. Poezia poate fi în romană sau engleză.  

4. Scala de notare a juriului este de la 1 la 10, nota cea mai mare și cea mai mică nu sunt luate în considerare la medie.

5. Nu vrem să îți limităm momentul, dar încearcă să te încadrezi în 3:15"    

Link înscriere:  https://goo.gl/forms/utTtdU4rnbWie2BV2

 

Poethree este prima trupă de spoken word din România, pornită în 2014, care are că scop promovarea comunităţii de spoken word poetry şi încurajarea exprimării libere a fiecărui individ. Spoken word poetry este o formă de artă neconvențională, un performance bazat pe prezența scenică a poetului sau, altfel spus, este o formă de artă eliberată de normele poeziei clasice. În 2018, Poethree a lansat Poethree Collective, prima comunitate românească de tineri artişti poeţi şi performeri în specificul spoken word. Acest grup este format din cei ce s-au remarcat la concursurile și open mic-urile organizate pe parcursul ultimilor 2 ani, beneficiind de întreaga susținere a membrilor Poethree.

we also recommend

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti

Videocratie DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Videocratie

DVD - One World Romania
Bucuresti

Made By Women - ediția a II-a un eveniment creat de femei pentru femei
3 octombrie 2019
Made By Women - ediția a II-a

un eveniment creat de femei pentru femei
TBA (Iași)