fbpixel
Skip to main content

Pachet Butterfly 5 ateliere / Pachet complet

Bucharest Aloha Dance Fest 2019

Pachet Butterfly 5 ateliere / Pachet complet Bucharest Aloha Dance Fest 2019

Te invităm cu mult entuziasm la prima ediție a festivalului Bucharest AlohaDanceFest, pe 28 și 29 Septembrie, în Latin Club. Vino să împărtășim bucuria unei experiențe în Spiritul Aloha, unică în felul ei în Europa.

Evadează într-un Paradis Tropical, fii parte din familia noastră artistică și bucură-te de ateliere unice: dans hawaiian hula, meșteșuguri hawaiiene și ritmuri exotice de percuție din Insule. Vino și duminică seară să dansăm împreună la Petrecerea Aloha și la Spectacolul de Gală.

Invitată special: Kanoe Kahaku, SUA

 

Invitată special la Aloha Dance Fest București, Kanoe vine tocmai din San Jose, California. Este instructoare de dansuri și performer la școala de dansuri hawaiiene a familiei sale, Hālau Nā Wai Ola, dar și solistă la Hawaiian Royalty, o trupă de muzică reggae cu vibrații pozitive și cu ritmuri autentice din insulele hawaiiene.

 

Frumoasă, talentată și foarte bine instruită, în timpul celor 20 de ani de experiență, Kanoe a câștigat peste 20 de premii (în special I și II) prin participarea la multe concursuri de hula, atât ca solistă cât și cu trupa ei. Spectatorii și membrii juriului i-au apreciat mereu reprezentațiile extraordinare. Grație, tehnică, expresivitate, execuție și înțelegerea melodiilor, toate sunt la superlativ, deoarece Kanoe și-a asumat o misiune importantă. Este vorba de o moștenire sacră, primită de la bunicii ei hawaiieni: conservarea și perpetuarea culturii hawaiiene prin intermediul dansului Hula, peste tot în lume și întotdeauna în spiritul Aloha.

 

Vino și tu alături de superba Kanoe la Aloha Dance Fest București 2019, unde va preda ateliere de dansuri hawaiiene tradiționale (hula kahiko) și moderne (hula auana), precum și ritmuri de percuție din insule folosind drept instrumente o tărtăcuță (numită «ipu») și bețe de bambus (numite «pu'ili»).PROGRAM FESTIVAL

Sâmbătă 28.09.2019
14:00 - 15:30 Atelier bijuterii florale
16:00 - 17:30 Atelier dans hawaiian modern cu Amira
18:00 - 19:30 Atelier dans hawaiian tradițional cu Kanoe

Duminică 29.09.2019
14:00 - 15:30 Atelier dans hawaiian modern cu Kanoe
16:00 - 17:00 Atelier de percuție: Ritmuri din Insulele Polineziene
19:45 - 22:00 Spectacol de Hula & Petrecere Aloha


DETALII

Ziua I: Sâmbătă 28 septembrie 2019

Sâmbătă orele 14:00 - 15:30 (90 minute)
1. Atelier bijuterii florale handmade: Aloha greeting & Lei making
Instructori: Amira Hayam / România (București) alături de un invitat surpriză (artist floral)
În cadrul acestui atelier vom învăța să realizăm ghirlande, coronițe și brățări din flori (naturale și artificiale), în stil hawaiian. Cu ajutorul filosofiei Aloha și al limbajului florilor, vom afla din secretele de frumusețe și de bună-dispoziție ale femeilor din insulele exotice.

Sâmbătă orele 16:00 - 17:30 (90 minute)
2. Atelier: Introducere în dansul Hawaiian modern: stilul hula auana, tehnică și coregrafie
Instructor: Amira Hayam / România (București)
La acest atelier vom învăța principiile, pașii și mișcările de bază din dansul hawaiian hula, transpuse într-o mini coregrafie simplă. Vom afla și vom reda prin dans povestea uneia dintre cele mai populare melodii hawaiiene din toate timpurile.

Sâmbătă orele 18:00 - 19:30 (90 minute)
3. Atelier: Introducere în dansul tradițional hawaiian: stilul hula kahiko, tehnică și coregrafie
Instructor: Kanoe Kahaku / USA (California & Hawaii)
În acest atelier vom învăța și vom practica elemente de bază din dansul hawaiian hula, stilul kahiko (antic), reunite într-o coregrafie tradițională. Vom afla povestea (mana'o) din spatele melodiei (mele) și vom dansa pe ritmuri de percuție și voce live.

Ziua a II-a: Duminică 29 septembrie 2019

Duminică orele 14:00 - 15:30 (90 minute)
4. Atelier: Coregrafie dans hawaiian modern, stil hula auana
Instructor: Kanoe Kahaku USA / California & Hawaii
În acest atelier vom învăța o coregrafie modernă de hula, vom combina pașii cu mișcările din șolduri și vom lucra la tehnica pentru mâini grațioase.

Duminică orele 16:00 - 17:00 (60 minute)
5. Atelier de percuție: Ritmuri din Insulele Polineziene
Instructor: Kanoe Kahaku USA / California & Hawaii
Ca dansatoare, avem nevoie să înțelegem în mod adecvat muzica și ritmurile astfel încât să ne putem exprima corect prin dans, respectând stilul. Acest atelier ne facilitează o relație mai conștientă cu muzica pe care o dansăm.

Duminică orele 19:30 - 22:00
Spectacol de Hula și Petrecere Aloha
Experimentează Mana (energia) dansurilor Polineziene participând la un super Spectacol duminică seară. Ne vor încânta cu momente artistice: Kanoe Kahaku (invitata noastră specială din California), Amira Hayam (organizatoarea festivalului) și elevele școlii Aloha Dance Academy.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

8 noiembrie 2020, 10:00 – 19:00 (14 – 15 pauza de masa)
CURS de Moxibustie


Centrul BioFocus, Bucuresti

Workshop - Vreau sa incep sa scriu!
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Workshop - Vreau sa incep sa scriu!


Bucuresti