fbpixel
Skip to main content

Aventurile lui DUMBO la Dej

Spectacol pentru copii

Aventurile lui DUMBO 

Spectacol pentru copii 

Elefantelul  Dumbo vine la DEJ si invita toti copiii sa i se alature intr-o calatorie magica, presarata de surprize si aventuri fascinante. Scopul acestor peripetii este gasirea fluturasului, care se lasa descoperit de Dumbo si ingerasul sau sfatuitor cu ajutorul ghicitorilor. 

Copiii vor participa activ la deslusirea misterelor din ghicitori, Dumbo reusind astfel sa destrame vraja duhului. Ce forma va lua Dumbo si fluturasul, o sa aflati doar daca ramaneti curiosi si activi in aventura. Dezvaluim doar ca finalul o sa fie cu gust optimist. 

Actorii vor da viață personajelor: Ursul, Crocodilul, Șarpele, Coco, Prințul Dumbo, Fluturașul, Îngerașul, Fifi, Duhul și Prințesa Fluture.

Invitat special la finalul spectacolului: Pikachu Pokémonul care va face poze cu copiii prezenti la spectacol. 

Spectacol live de teatru interactiv cu actori si cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta între 2 și 11 ani.

Durata: 50 de minute

Producator: Magic Art Bucuresti 

Spectacol prezentat de Golden Party (tel. 0766 725 726)

Locatia: Centrul Cultural Arta , Strada 22 Decembrie 1989 nr 2, Dej 

Data: Duminica 13 octombrie 2019, ora 17:00 

Biletelese gasesc online pe site-ul  Eventbook.rosau zilnic  la casieria Centrul Cultural Arta DEJ , sau la locatie inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Pret bilete

25 lei copii, 25 lei adulti 

Gratuit: la finalul spectacolului, copiii vor urca pe scena sa faca poze cu Pikachu Pokémonul. (Pozele nu se fac in format printat, ci doar digital si pot fi descarcate de pe pagina de facebook a organizatorului- Golden Party Cluj).

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie, se filmeaza si fotografiaza!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Aventurile lui DUMBO la Dej Spectacol pentru copii

we also recommend

Dal Nic | Autostrada DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Dal Nic | Autostrada

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

Teatru senzorial - experienta unica in Cluj
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Teatru senzorial - experienta unica in Cluj


Cluj-Napoca, Cluj-Napoca