fbpixel
Skip to main content

Atelier de povești vizuale cu Oana Barbonie

Atelier de povești vizuale cu Oana Barbonie

Română

Atelier de povești vizuale cu Oana Barbonie, art director la Școala9, o publicație online creată de DoR

Data: 23 noiembrie, ora 17:30

Locație: Fab Lab Iași (Strada Rândunica 2, Iași) - Sala 1

Durată: 3 ore

Oana Barbonie este art director la Școala9, o publicație online creată de DoR dedicată educației preunivesitare. A studiat jurnalism, iar acum termină un masterat în antropologie vizuală. Face colaj și spune povești vizuale prin ilustrație, fotografie, animație și desen.

Atelierul se adresează oricui e pasionat de vizual și nu presupune talent, studii sau experiență în domeniu. Este un spațiu de experiment și de laborator dedicat tuturor celor care și-au dorit dintotdeauna să încerce să spună povești altfel decât prin cuvinte, dar nu au îndrăznit niciodată.

Dacă vrei să vezi câteva dintre lucrările Oanei, printre care și-o hartă neoficială a orașului Alba Iulia din 100 de post-it-uri, găsești aici. Pe Instagram e @oanabarbonie.

Atelierul va aduce împreună cel mult 12 participanți și se va desfășura în limba română. Participanții sunt rugați să fie prezenți cu 15 minute înaintea începerii atelierului. Toți participanții vor primi un caiet de lucru manual. 

Acest eveniment face parte din seria de evenimente DoR pe Drum, o inițiativă DoR de a ne vizita comunitatea de cititori și susținători din afara Bucureștiului. În ultimii ani am tot navigat prin țară, documentând, vorbind la evenimente, ținând ateliere, lucrând cu organizații locale. De fiecare dată ne-am simțit extraordinar. Așa că am decis că a sosit timpul să facem aceste vizite în mod regulat. Vom aduce cu noi membri ai echipei, colaboratori, ateliere, proiecții și alte surprize.

Eveniment organizat de DoR și susținut de UniCredit Bank România.

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ, care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

we also recommend

Fortareata DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Fortareata

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Videocratie DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Videocratie

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Littleimpro Teatru de Improvizație pentru Copii
02.02.2019
Littleimpro

Teatru de Improvizație pentru Copii
Clubul Țăranului, București