fbpixel
Skip to main content

Atelier de storytelling cu Oana Sandu

Atelier de storytelling cu Oana Sandu

Romania

Atelier de storytelling cu Oana Sandu, reporter DoR și gazda podcastului mame

Unde: Pixelgrade (Strada Vasile Alecsandri, Nr 5C, Iași)

Când: Joi, 29 noiembrie 2018, ora 15:00

Durata: 3 ore

Oana Sandu este reporter la DoR, iar împreună cu Ana Maria Ciobanu este gazda mame, un podcast despre relația dintre muncă și maternitate. De-a lungul timpului, Oana, a scris despre zidul din Baia Mare, discriminare și identitate romă, cum e să fii părinte de copil cu dizabilitate în România, violența în familie, urmările incendiului Colectiv, dar și despre cel mai mare tezaur monetar de argint. Crede că cele mai importante texte pe care le-a scris sunt Echilibru, povestea unei tinere studente care și-a pierdut viața, și analiza sistemului de nașteri pornind de la propria experiență.

Atelierul de storytelling este dedicat celor care doresc să învețe cum poate fi folosită narațiunea pentru a explica mai bine cine suntem noi, comunitățile în care trăim sau organizațiile noastre. Acest atelier se adresează nu doar jurnaliștilor sau celor care au experiența scrisului sau vorbitului în public, ci și celor care doresc să își dezvolte abilitățile narative în domeniul în care își desfășoară activitatea, de la industrii creative, antreprenoriat, la servicii publice. Atelierul cuprinde trei ore de conversații și exerciții practice despre cum pot fi folosite poveștile pentru a construi mesaje puternice despre impactul personal sau al organizațiilor noastre, despre realități pe care le împărtășim și despre puterea comunităților noastre. Poveștile bine construite, cu atenție la toate ingredientele necesare, sunt unelte transformaționale și au puterea de a informa, de a sensibiliza, de a modela percepții și de a produce schimbare.

Atelierul va aduce împreună cel mult 10 participanți și se va desfășura în limba română. Participanții sunt rugați să fie prezenți cu 15 minute înaintea începerii atelierului. Toți participanții vor primi agenda DoR de Scris.

Eveniment organizat de DoR.

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ, care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

 

we also recommend

Dupa Revolutie DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Dupa Revolutie

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Sahia Vintage III: copii DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage III: copii

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

FEMEIA AMBASADOR AL VIETII SI AL SANATATII
20.12.2018
FEMEIA

AMBASADOR AL VIETII SI AL SANATATII
Hotel Pullman - Sala New York, București