fbpixel
Skip to main content

Conferinta The Vast&The Curious

Iulian Stanciu: Arta de a lua decizii

Conferinta The Vast&The Curious Iulian Stanciu: Arta de a lua decizii

Iulian Stanciu este invitatul ultimei ediții The Vast&The Curious din acest sezon.

În 2009, Iulian a cumpărat eMag de la fondatorii companiei. Câțiva ani mai târziu, a vândut pachetul majoritar către fondul sud-african Naspers.

eMag e azi una dintre cele mai mari platforme online din regiune, iar Iulian este în gentrul unui grup de companii cu una dintre cele mai rapide rate de creștere. E unul dintre cei mai admirați oameni de business din România. O conversație despre de ce e viteza esențială, cum să iei decizii și să dai oamenilor libertate, chiar atunci când pot greși.

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast&The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței. Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei. Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.

we also recommend

Dal Nic | Autostrada DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Dal Nic | Autostrada

DVD - One World Romania
Bucuresti

ReVino Bucharest Wine Fair 4th Edition
11.05.2019
ReVino Bucharest Wine Fair

4th Edition
Novotel Hotel