fbpixel
Skip to main content

Atelier de storytelling cu Cristian Lupșa

Atelier de storytelling cu Cristian Lupșa

Română

Atelier de storytelling cu Cristian Lupșa, editor DoR & host The Power of Storytelling

Locație: Cluj Hub (Ferdinand 22-26, etaj 3, Cluj-Napoca)

Dată: Sâmbătă, 15 decembrie, ora 17:00

Durată: 3 ore

Cristian Lupșa a studiat jurnalism la București, iar mai târziu a făcut un masterat în SUA, unde s-a îndrăgostit de puterea jurnalismului narativ de a transforma oameni și comunități. În 2009 a fondat DoR (Decât o Revistă), alături de o mână de visători, iar în 2011 a pornit conferința internațională The Power of Storytelling.

Atelierul de storytelling este dedicat celor care doresc să învețe cum poate fi folosită narațiunea pentru a explica mai bine cine suntem noi, comunitățile în care trăim sau organizațiile noastre. Acest atelier se adresează nu doar jurnaliștilor sau celor care au experiența scrisului sau vorbitului în public, ci și celor care doresc să își dezvolte abilitățile narative în domeniul în care își desfășoară activitatea, de la industrii creative, antreprenoriat, la servicii publice. Atelierul cuprinde trei ore de conversații și exerciții practice despre cum pot fi folosite poveștile pentru a construi mesaje puternice despre impactul personal sau al organizațiilor noastre, despre realități pe care le împărtășim și despre puterea comunităților noastre. Poveștile bine construite, cu atenție la toate ingredientele necesare, sunt unelte transformaționale și au puterea de a informa, de a sensibiliza, de a modela percepții și de a produce schimbare.

Atelierul va aduce împreună cel mult 15 participanți și se va desfășura în limba română. Participanții sunt rugați să fie prezenți cu 15 minute înaintea începerii atelierului. Toți participanții vor primi agenda DoR de Scris.

Acest eveniment face parte din seria de evenimente DoR pe Drum, o inițiativă DoR de a ne vizita comunitatea de cititori și susținători din afara Bucureștiului. În ultimii ani am tot navigat prin țară, documentând, vorbind la evenimente, ținând ateliere, lucrând cu organizații locale. De fiecare dată ne-am simțit extraordinar. Așa că am decis că a sosit timpul să facem aceste vizite în mod regulat. Vom aduce cu noi membri ai echipei, colaboratori, ateliere, proiecții și alte surprize.

Eveniment organizat de DoR și susținut de UniCredit Bank România.

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ, care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

we also recommend

Laborator de dans Corpul Resursa cu Arcadie Rusu / Auto-Constientizare prin dans
27-29 mar 2019; 20:00 - 22:00
Laborator de dans

Corpul Resursa cu Arcadie Rusu / Auto-Constientizare prin dans
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic

Despre antologia „Și eu am trăit în comunism“ și filmul „ Cadoul de Crăciun“ – joi, 21 martie, ora 19, la Humanitas Cișmigiu Participă: Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Bogdan Mureșanu, Adrian Văncică, Ioana Flora, Tudor Platon și Cosmin Pojoranu
21.03.2019
Despre antologia „Și eu am trăit în comunism“ și filmul „ Cadoul de Crăciun“ – joi, 21 martie, ora 19, la Humanitas Cișmigiu

Participă: Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Bogdan Mureșanu, Adrian Văncică, Ioana Flora, Tudor Platon și Cosmin Pojoranu
Humanitas de la Cișmigiu