fbpixel
Skip to main content

Atelier de storytelling cu Cristian Lupșa

Atelier de storytelling cu Cristian Lupșa

Română

Atelier de storytelling cu Cristian Lupșa, editor DoR & host The Power of Storytelling

Locație: Redacția DoR (Bulevardul Dacia, 103, București)

Dată: Duminică, 17 martie, ora 10:00

Durată: 3 ore

Cristian Lupșa a studiat jurnalism la București, iar mai târziu a făcut un masterat în SUA, unde s-a îndrăgostit de puterea jurnalismului narativ de a transforma oameni și comunități. În 2009 a fondat DoR (Decât o Revistă), alături de o mână de visători, iar în 2011 a pornit conferința internațională The Power of Storytelling.

Atelierul de storytelling este dedicat celor care doresc să învețe cum poate fi folosită narațiunea pentru a explica mai bine cine suntem noi, comunitățile în care trăim sau organizațiile noastre. Acest atelier se adresează nu doar jurnaliștilor sau celor care au experiența scrisului sau vorbitului în public, ci și celor care doresc să își dezvolte abilitățile narative în domeniul în care își desfășoară activitatea, de la industrii creative, antreprenoriat, la servicii publice. Atelierul cuprinde trei ore de conversații și exerciții practice despre cum pot fi folosite poveștile pentru a construi mesaje puternice despre impactul personal sau al organizațiilor noastre, despre realități pe care le împărtășim și despre puterea comunităților noastre. Poveștile bine construite, cu atenție la toate ingredientele necesare, sunt unelte transformaționale și au puterea de a informa, de a sensibiliza, de a modela percepții și de a produce schimbare.

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ, care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

we also recommend

Sahia Vintage IV – comandă politică DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage IV – comandă politică

DVD - One World Romania
Bucuresti

WineMark - Wine Marketing Conference
10.06.2019
WineMark - Wine Marketing Conference


TNB (Sala Atelier, Sala Mică, Sala Media)