fbpixel
Skip to main content

Workshop online Metode de învățare prin joc și artă - Animație Socio-Educativă

Workshop online Metode de învățare prin joc și artă - Animație Socio-Educativă

În urma conferințelor “Omul din spatele unui profesor” am luat feedback de la mulți dintre profesorii prezenți și am aflat care ar fi cele mai interesante teme de dezbătut în cadrul unor workshop-uri.

Ne-am adaptat situației din educație și vă invităm pe 5 august 2020, să discutăm împreună în online despre Metode de învățare prin joc - Animație Socio-educativă,  Workshop-ul se va desfășura online, va conține exerciții, jocuri și va fi unul dinamic, adaptat la situația actuală.

Workshop-ul va avea loc pe 5 august între orele 16:00-18:00.

Atelierul va fi facilitat de către Andrei Dobre. Andrei deține certificări de formator (2011), lucrător de tineret (2012), manager de proiect (2013) și evaluator de proiecte (2016). El este licențiat în sociologie (2010) și master în Managementul Resurselor Umane (2012), iar din anul 2015 este doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București, tema sa de cercetare fiind Studiul societății civile și implicarea acesteia în politicile de sănătate.

Din ianuarie 2011, Andrei a lucrat, pe rând cu: Fundația Geron (sociolog), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile – FDSC (office manager; asistent de proiect/coordonator training; asistent program de finanţare/expert DoRIS), Asociatia React (expert monitorizare/expert dezvoltare), iar din septembrie 2015 până în prezent, cu Romanian Angel Appeal Foundation (sociolog/ofițer monitorizare și evaluare/coordonator proiect).

De asemenea, o importantă componentă în procesul de dezvoltare personală și profesională a lui Andrei o reprezintă activitatea lui în Organizația Națională Cercetașii României (ONCR)

Ne dorim, prin acest program, să aducem viziunea noastră asupra educației și să o îmbinăm cu dorința dumneavoastră de cunoaștere. Credem cu tărie că, pentru a putea fi instrumentele optime de care au nevoie cei mici pentru a se dezvolta armonios în continuare, este necesar să creștem și să ne dezvoltăm mai întâi noi, oamenii mari.

we also recommend

07.08.2020
Atelier cu și despre dinozauri cu Tzitzi și Poc

Atelier cu și despre dinozauri
Online, pe zoom.us

21.08.2020
The Advanced Financial Digital Training

Offered by The OneLife Captain KING JAYMS
Online

Spectacol-Atelier Detectivii insectelor Atelierele de joacă Tzitzi-Poc
08.08.2020
Spectacol-Atelier Detectivii insectelor

Atelierele de joacă Tzitzi-Poc
Moșia Corbeanca

ȘCOALA TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI Cursuri ONLINE de dezvoltare personală prin actorie, pentru COPII (>4 ani), ADOLESCENȚI și ADULȚI.
inscrieri permanent pentru noi grupe
ȘCOALA TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI

Cursuri ONLINE de dezvoltare personală prin actorie, pentru COPII (>4 ani), ADOLESCENȚI și ADULȚI.
Online