fbpixel
Skip to main content

Jazzulescu la Kretzulescu cu Dov Meraki Trio

Marți, 22 august, ora 20,30

Jazzulescu la Kretzulescu cu Dov Meraki Trio Marți, 22 august, ora 20,30

Jazzulescu cu Dov Meraki Trio

 

Andra Maria - voce

Adrian Neacsu - chitara bas & contrabas

Norbert Halmagyi - tobe

 

Dov Meraki Trio este un proiect care - după cum spune și numele ("dov" - a șopti și "meraki" - transpunerea unei părți din sine în tot ceea ce se exprimă artistic) - reprezintă intenția de transmitere a emoțiilor și a poveștilor prin crearea unei atmosfere intime indusă de stilul de interpretare sincer și povestit al Andrei Maria și acompaniamentul secției ritmice îmbracă armonios melodicitatea cântecelor alese de cei trei muzicieni.

Andra Maria este o voce nouă, fresh care te trimite în visare şi apoi te readuce cu picioarele pe pământ, tocmai pentru a-ţi vedea zâmbetul adus pe faţă. Andra cucereşte, de fiecare data, publicul, prin gingăşie şi sinceritatea interpretării. Cântecele alese dansează mereu pe undele emoţiilor ei.
 

Adrian Neacşu este un basist si contrabasist, absolvent de Conservator pasionat de grafică şi sculptură, pasiune reflectată şi în stilistica pe care o foloseste în cântat. Stilurile abordate preponderant de Adi sunt bebop si funk. A colaborat cu artisti precum Iordache, Paolo Profeti, Sorin Romanescu, Tavi Scurtu, David Szederjessi, Albert Tajti, Ana Bancescu şi Norbert Halmagyi.

Norbert Halmagyi, baterist, producator si compozitor abordand stiluri foarte diferite (pop, funk, electro, hip-hop). Fondator al formatiei Clujene de funk rock-alternativ, Mushroom Story, membru proiectului electronic audio vizual Kaleidonescu, actual membru Aylin and The Lucky Charms si membru fondator Nopame si Groovbert. A colaborat cu Elena Mandru, Luiza Zan, Petra Acker, Lucia, Aldo Blaga, Ovi Jacobsen, Maria Alexievici, Afterwhat si Breeze.

we also recommend