fbpixel
Skip to main content

ZumZen - Concert pentru copii și părinți

3+

Teatropolis Junior

3+

#concert #children's theater play

“Albinele japoneze” de la ZumZen au pregătit pentru lansare un prim Single. “Smart” ?? este titlul acestuia și doresc să ți-l prezinte Live în formulă de chitară, clape, bas, tobe și vocal, adică în formula completă a trupei ZumZen. Piesa muzicală abordează tema tehnologiei într-un ritm foarte antrenant și cu teme muzicale cu potențial de hit ?
Spectacolul este interactiv, are fir narativ și sigur se va lăsa cu dansuri la unison și cântecele fixate în ureche. Repertoriul trupei este alcătuit din piese originale, educative (dar nu didactice, ci, mai degrabă, amuzante cu mesaj educativ) fiind preluate parțial din spectacolele de teatru ale trupei Teatropolis Junior. Piesa  “Țupa-Țup”, deja difuzată la ? și foarte îndrăgită, se regăsește în acest repertoriu foarte dinamic, dar și cu emoționante nuanțe lirice...?
Fiind o trupă de muzicieni și actori profesioniști cu o vastă experiență, Live-ul (de calitate) este garantat, umorul asigurat și experiența, fără îndoială, va fi de “nene..uitat”. ????????
Observație deosebită și deosebit de importantă ?
Spațiul are locuri (foarte) limitate, pentru că ne-am dorit un concert exclusivist. Adică, un concert care îi exclude pe cei ce nu își achiziționează biletele din timp ???
 Accesul în sală se face începând cu ora 10:30. Locurile nu sunt alocate, dar garantate de achiziționarea biletelor și se ocupă în funcție de disponibilitatea lor în momentul sosirii în locație. Copiii au locuri garantate aproape de scenă. Vă rugăm să fiți punctuali pentru că în stup nu se așteaptă ?

⏳Durata: 60 min ????
?Locație: The Fool, Calea Victoriei 118
☎️ Info: 0720683254/ 0735105702
ZumZen - Concert pentru copii și părinți Teatropolis Junior