fbpixel
Skip to main content

ZMEI3. Invitați speciali: Iarba Fiarelor - BT Live

ZMEI3. Invitați speciali: Iarba Fiarelor - BT Live

BT Live
pres.
ZMEI3
Special guests: iARBA FIARELOR

open doors: 20.30h
Bilete in valoare de 50 Ron, vor fi disponibile in avans pe reteaua Eventbook si la intrare, in seara concertului, in limita spatiului disponibil.
_____________________
ZMEI 3

www.zmei3.com
www.facebook.com/ ZmeiTrei
album: https://zmei3.lnk.to/rrs

***
iARBA FIARELOR

www.youtube.com/iarbafiarelor
www.facebook.com/iarbafiarelorofficial/
______________________
BT Live continuă să se reinventeze de la an la an și revine în 2019 cu noi povesti, reunind talentații artiști autohtoni pe scena clubului Control într-o nouă serie de 5 show-uri care traversează zone muzicale foarte diferite, de la free jazz, electronica, la hip-hop, rap & funk, post-rock, etno & urban fusion.

În urmă cu 3 ani, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live.
Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urilor live sub umbrela BT Live.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

we also recommend

TIFF Card.10 TIFF.20
23.07.2021
TIFF Card.10

TIFF.20
TIFF.20

TIFF Card TIFF.20
23.07.2021
TIFF Card

TIFF.20
TIFF.20