fbpixel
Skip to main content

Underground Metal Resistance - The Black Storm

AKRAL NECROSIS / SPINECRUSHER / CONCURRENCY IN KNOWLEDGE / INVADER

Underground Metal Resistance Fest va invita la o editie de warm-up pe 26 si 27 februarie in Quantic Pub2.  Prima seara , intitulata “The Calm Before”, este axata pe stoner, rock, prog si alternative metal, iar pe scena clubului vor urca Mindcage Escape, Sinoptik si Flesh Rodeo. In schimb, “The Black Storm”, pe 27 februarie va asteapta cu sonoritati mai grele din partea celor de la Invader, Concurrency in Knowledge, Spinecrusher si Akral Necrosis. Biletele pot fi achizitionate de pe eventbook.ro sau din Quantic Pub2 la pretul de 20 de RON pe seara.  

Accesul va fi limitat la 120 de oameni, iar fumatul este interzis in sala de concert.

Underground Metal Resistance Day 2 - The Black Storm: AKRAL NECROSIS / SPINECRUSHER / CONCURRENCY IN KNOWLEDGE / INVADER

27.02.2016 @ Quantic Pub (Grozăvești, 3 - 5)

Biletele costă 20 de lei și se găsesc pe eventbook.ro sau direct la librăriile partenere: Kyralina, Anthony Frost și Hecate. Număr limitat: 120

AKRAL NECROSIS/ Thrash-black metal metal/ Romania

Akral Necrosis a devenit una dintre cele mai longevive trupe ale curentului black metal din Romania. Odata cu sarbatorirea celor 10 ani de la infiintare, trupa pregateste si lansarea unui album nou in toamna lui 2016. In cadrul Underground Metal Resistance Fest, Akral Necrosis urca pentru prima data pe scena in 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=42a6zE6qmTo

SPINECRUSHER/ Hellish Deathrash/ Romania

Spinecrusher incep noul an in forta si urca din nou pe scena unei noi editii UMR Fest, de data aceasta pe post de incalzire pentru iminenta aparitie a primului album, "Crypts of Slaughter" ce va fi lansat pe 2 Aprilie, tot in Quantic Pub.

https://www.youtube.com/watch?v=XaEw9M9iFqs

CONCURRENCY IN KNOWLEDGE

Concurrency in Knowledge raman una dintre cele mai interesante aparitii ale ultimilor ani in scena de metal extrem autohtona. Trupa a lansat un EP in 2014 si incep sa iasa in evidenta prin sound-ul brutal death metal prezentat, alaturi de o activitate constanta.

https://www.youtube.com/watch?v=VyoRdUNw_Vg

INVADER/ Melodic Death Metal/ Romania

Invader este o trupa tanara de melodic death metal din Lupeni. Trupa s-a infiintat in 2013 si au reusit sa lanseze pana acum "Sons of a Dying Sun" ca material de debut. Chiar daca este cea mai tanara trupa din line-up-ul acestei editii, Invader nu trebuie ratati. Sound-ul lor este inspirat de nume legendare precum Hypocrisy, At the Gates sau Obituary. Trupa se poate lauda si cu Locul I la Brand New Stage Gurasada Summerfest 2014 si locul 3 in finala nationala GBOB Romania 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=MNWaUd0rMQQ

Conceptul festivalului revine intr-un nou format anul acesta: editia de primavara serveste ca un warm-up pentru varianta extinsa UMR Fest ce va avea loc in ultima parte a anului.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Underground Metal Resistance - The Black Storm AKRAL NECROSIS / SPINECRUSHER / CONCURRENCY IN KNOWLEDGE / INVADER