fbpixel
Skip to main content

The Tiger Lillies at Control

The Tiger Lillies at Control

The Tiger Lillies sunt un trio britanic format în 1989 și, la aproape 30 de ani mai târziu, continuă să rămână una dintre cele mai unice şi provocatoare trupe pentru genul lor muzical.

 

Deşi sunt cu douăzeci și nouă de ani mai în vârstă decât atunci când s-au lansat, membrii trupei nu sunt nici pe departe mai înţelepţi decât la începutul carierei, după cum afirmă chiar ei, fapt ce merită sărbătorit printr-o serie de concerte, de-a lungul întregului an.

 

Lumea Tiger Lillies este întunecată şi bizară, învăluită în momente de profundă tristețe , umor negru crud și o imensă frumusețe.

Cu un concept unic, trupa călătoreşte în toată lumea pentru a interpreta cântece despre " ceva ce nu implică fete blonde şi frumoase” , pentru a-l cita pe fondatorul lor, Martyn Jacques .

 

Prin urmare , cântecele lor acoperă toate aspectele întunecate ale vieții , de la prostituție și dependență de droguri, la violență și disperare, întotdeauna cu un dram de umor și o ironie ascuțită.

Muzica lor este un melanj de cabaret berlinez, vodevil postmodernist şi muzică ţigănească, reliefând perfect vocile lui Bertolt Brecht și Jacques Brel.

 

Members:

Martyn Jaques - vocals, accordion, piano, uke

Adrian Stout - double bass, thermin, singing saw

Jonas Golland - drums, percussion

we also recommend