fbpixel
Skip to main content

Speak Floyd

live

Speak Floyd live

Speak Floyd este singurul tribute-band Pink Floyd din Romania si s-a infiintat in ianuarie 2010 la Cluj Napoca.

Proiectul a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor sai pentru muzica si mesajul maestrilor muzicii progresive,Pink Floyd.
Dupa o perioda de circa 6 luni,timp in care au avut loc repetitii zilnice si o definire a repertoriului de interpretat,trupa Speak Floyd debuteaza la Motor Bike Party de la Bacau unde creeaza o mare surpriza.

Toate concertele Speak Floyd care au urmat au trezit un amplu interes la public in special la cel tinar(16-25 ani),lucru extrem de interesant si de imbucurator pentru o societate care parea a fi condamnata la autodistrugere prin perpetuarea non-valorilor.
Dupa 30-35 de ani,muzica celor de la Pink Floyd este in continuare savurata de un public numeros ceea ce a facut ca toate concertele tribute-bandului Speak Floyd sa se desfasoare pina acum cu casa inchisa.

Un spectacol al trupei Speak Floyd se desfasoara pe parcursul a aproximativ 1 ora si 45 minute si cuprinde piese de pe albumele “Dark Side of the Moon”,”Wish you were here”,The Wall”,’Momentary Lapse of reason” si “Division Bell”.
In tot acest timp, are loc o proiectie video sincrona,creata de artistul clujean Calin Chiorean care este responsabil si de elaborarea ID-ului vizual Speak Floyd.

we also recommend

Concert cu ochii larg închiși Artiști: Valentin Şerban (vioară solo), Cristina Bobe (artist vizual)
04.05.2019
Concert cu ochii larg închiși

Artiști: Valentin Şerban (vioară solo), Cristina Bobe (artist vizual)
Artera