fbpixel
Skip to main content

Seara Cuvintelor cu Marieta de la Blue Velvet

Seara Cuvintelor cu Marieta de la Blue Velvet

Timp de 1:30 h, sâmbătă,  27 Februarie, de la 19:00, te invităm în lumea versurilor. Adică o aducem în fața ta pe Marieta Manolache, care să povestească despre procesul lui creativ și să analizeze versurile unei compoziții proprii alături de voi.

 

Cine este invitată?

Marieta Manolache de la Blue Velvet. 

Marieta Manolache e solist vocal și membru fondator al trupei clujene Blue Velvet.

A absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca, secția Cinematografie, Fotografie, Media, iar în prezent e co-fondator și editor video al companiei de producție video Talo Media.

Spune despre ea că scrisul a fost întotdeauna un mecanism de a face față realității din jur, un mod de a evada la nevoie și de a transpune sentimente care erau prea greu de privit în față pur și simplu.

Deși a scris poezie în perioada liceului și a facultății, recunoaște că, pentru ea, scrisul și versurile sunt relevante doar în contextul muzicii și al melodiei, ceea ce și face în cadrul trupei Blue Velvet.

 

Cui se adresează acest seminar?

Cel mai probabil mulți dintre noi ne-am întrebat ascultând diverse melodii cum s-a ajuns la versurile pe care le auzim și de ce sunt acestea și nu altele. Sau poate ne-am gândit chiar noi ”Cum ar fi să scriu versuri pe care să le audă o lume-ntreagă?”. Așadar, am creat acest seminar pentru a-i ajuta pe cei interesați de lumea versurilor să își dezvolte capacitățile de compoziție și analiză lirică.

 

Cum se desfășoară?

Începem cu descrierea invitatei - atât prin cuvintele noastre, cât și prin ale ei - după care urmează un mic interviu, prin care să o cunoașteți mai bine pe invitată.

Apoi aceasta va analiza versurile unei melodii alese de ea și va discuta cu cei prezenți despre ele și sugestii pentru cei prezenți.

Ultima parte va fi dedicată unui Q&A cu întrebări nu doar despre versuri, ci poate și despre viața de artist, turnee sau alte curiozități.

Interacțiunea este cheia acestui seminar, așa că ne dorim ca voi, cei prezenți în orice fel ar fi, să puneți întrebări invitatei noastre oricând aveți vreo curiozitate: fie că este la partea de introducere, la cea de analiză sau la Q&A.

 

Unde are loc și cât costă?

Pentru că ne dorim să oferim o experiență cât mai autentică, am pregătit la noi în sală 10 locuri pentru cei care vor să fie prezenți fizic alături de noi. Și încă 5 pe waiting list. Formularul de înscriere e aici: https://forms.gle/KdRPBhwBfRnbDX9e9.
Adresa Music Hub este Calea Baciului, nr.99.

Iar pentru că nu dorim ca distanța să fie o problemă, vom oferi acest seminar și prin live streaming. Prețul pentru sesiunea de live streaming este de la 10 la 100 de lei, iar biletele sunt neobligatorii. Totuși, noi vă recomandăm să încurajați artiștii plătind o sumă modică înainte, în timpul sau după ce ați dat play aici: https://www.facebook.com/musichub.cluj.

Locurile în sală sunt limitate din cauza restricțiilor impuse de lege. De asemenea, vă rugăm să respectați regulile impuse: dezinfectarea la intrarea în incintă și ori de câte ori este nevoie; purtarea măștii în spațiile închise; distanțarea fizică pe tot parcursul seminarului. 

we also recommend