fbpixel
Skip to main content

Prietenii lui Mos Craciun - Zalau

Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu mascote si personaje

Prietenii lui Mos Craciun - Zalau Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu mascote si personaje

#children's theater play

Ho ho ho , Moș Crăciun cel adevărat ,vine la Zalău împreună cu prietenii săi în cel mai frumos spectacol de Crăciun dedicat celor mici și celor mari. În pragul Crăciunului, sosesc cu el și ajutoare de nădejde, cei mai indrăgiți șoricei ai copilăriei. Toți sunt în așteptarea colindătorilor care o să le umple casa de bucurie, așa că deschideți și voi porțile pentru a colinda împreună cu Albă ca Zăpada, și Prințul, precum și invitații surpriză, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii . (actori costumați care personifică personajele). Și chiar dacă un personaj viclean va încerca să fure magia zilelor de sărbatoare, nu vă faceți griji ! Eroii iși unesc puterile pentru ca binele să triumfe. Moș Crăciun le va da și el o mână de ajutor. Fă din sarbatoarea Crăciunului un prilej pentru a aduna toată familia și a împărți momente de fericire pură. Te provocăm să zâmbești sincer, să dansezi, să cânți și să iți faci amintiri memorabile alături de noi! Moș Crăciun vine doar o dată pe an, însă împarte bucurie care să iți ajungă pentru un an întreg. Durata spectacolului: 60 minute


Biletele se găsesc online pe Eventbook.ro. ,goldenparty.ro sau zilnic la casieria sălii de spectacol sau înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.


Scenariul și Regia : Sabina Arsenie
Muzica : Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Velea
Producător: Golden Party
Spectacol pentru audiența preșcolari (2-7 ani) și scolari (8-12 ani)


Locația : Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău
Data : Luni, 09 decembrie, orele 17:00

Pret: 

VIP – 45(randurile 1-4) inclus: locuri aproape de scena,acces prioritar in sala, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si posibilitatea de a face poza cu Mos Craciun) Poza printata nu este inclusa in pretul biletului.

Categoria I – 35 lei(randurile 5-15) 

Categoria II – 25 lei ( randurile 16-19) + loja

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat). Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal). Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli
disponibile in REGULAMENT 

we also recommend