fbpixel
Skip to main content

Prietenii lui Moș Crăciun la Sighetu Marmației

Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu animatori costumati . ( spectacol in limba romana)

Ho ho ho Moș Craciun cel adevarat vine la Sighetu Marmatiei impreuna cu prietenii sai in cel mai frumos spectacol de Craciun dedicat celor mici si celor mari. 

In pragul Craciunului ,sosesc cu el si ajutoare de nadejde, cei mai indragiti soricei ai copilariei.

Toti sunt  in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie, asa ca deschideti si voi portile pentru a colinda impreuna cu Alba ca Zapada, si Printul,precum si invitatii surpriza, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii . (actori costumati care personifica personajele).

Si chiar daca un personaj viclean va incerca sa fure magia zilelor de sarbatoare , nu va faceti griji ! Eroii isi unesc puterile pentru ca binele sa triumfe. Mos Craciun le va da si el o mana de ajutor. 

Fa din sarbatoarea Craciunului un prilej pentru a aduna toata familia si a imparti momente de fericire pura. Te provocam sa zambesti sincer, sa dansezi, sa canti si sa iti faci amintiri memorabile alaturi de noi! 

Mos Craciun vine doar o data pe an, insa imparte bucurie care sa iti ajunga pentru un an intreg.

Durata spectacolului: 60 minute

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro.,goldenparty.ro sau zilnic la Magazin Familia 31 Piata 1 Decembrie 1918 nr 23 ,sau inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Scenariul si Regia : Sabina Arsenie

Muzica : Gabriel Arsenie

Coregrafie: Rares Velea

Producator: Golden Party

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

 

Locatia : Scoala de Muzica Sighetu Marmatiei ( sala de spectacole) Strada Mihai Eminescu 9-5

Data : Joi  19 decembrie orele 16:30 si 18:30 

 

Pret: 

VIP – 45(randurile 1-10 zona B/ rand 1 si 2 zona A si C) inclus: locuri cu vedere centrala , acces prioritar in sala, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si posibilitatea de a face poza cu Mos Craciun) Poza printata nu este inclusa in pretul biletului.

Categoria I (randurile 3-6 zona A si C ) – 35 lei 

Categoria II(randurile 7-10 zona A si C )  – 25 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT 

 

Prietenii lui  Moș Crăciun la Sighetu Marmației Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu animatori costumati . ( spectacol in limba romana)

we also recommend

Mumush Festival 1.0
03.09.2020
Mumush Festival 1.0


Adrianu Mare, Adrianu Mare

#concertdeacasa - Bogdan Costache, vioară și Liliana Iacobescu, pian Din Brașov, din Salonul de Muzică al muzicienilor, direct în casele noastre!
14.05.2020
#concertdeacasa - Bogdan Costache, vioară și Liliana Iacobescu, pian

Din Brașov, din Salonul de Muzică al muzicienilor, direct în casele noastre!
Online

/ Alternative • Culture - Digital Sessions
Alternative • Culture - Digital Sessions
/ Alternative • Culture - Digital Sessions


Online