fbpixel
Skip to main content

Peripetii in Regat – adaptare dupa povestea Frozen

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje

Order tickets
Casa de Cultură "Liviu Rebreanu" Năsăud, Nasaud Tomorrow, 19 January 2020 / 16:00 29 lei Choose seats
Peripetii in Regat – adaptare dupa povestea Frozen Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje

#children's theater play

Portile Castelului de gheata s-au deschis cu noi aventuri pentru toti copiii din Nasaud în cadrul super spectacolului muzical pentru copii PERIPETII IN REGAT , organizat de Golden Party. 

Vino sa-ti intalnesti personajele preferate: Regina cu puterile sale magice,si curajoasa Printesa,Printul,Renul prietenos si Omul de Zapada. 

Timp de o ora , traim impreuna bucuria unei aventuri unice,presarata cu mult dans, veselie , jocuri amuzante si distractie din plin. Ne vom aminti ca dragostea familiei, prietenia adevarata si iubirea sincera triumfa mereu si ne fac viata atat de frumoasa. Ne vedem la spectacol! 

Durata spectacolului: 60 minute ( fara pauza ) 

Producator: Golden Party 

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-14 ani) 

Locatia : Casa de Cultură Liviu Rebreanu , Piaţa Unirii 7, Năsăud 

Data : Duminica 19.01 ora 16:00  

Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro. ,goldenparty.ro sau zilnic la sala de spectacol , si inainte de eveniment in functie de disponibilitate. 

 Pretul : Pret: 29 lei ( adult si/sau copil) 

 *copiii peste 2 ani platesc bilet 

 IMPORTANT: Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții mai mici de 2 ani au acces gratuit (insa nu au loc asigurat). 

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal). 

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati! 

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere. 

Atentie, se filmeaza si se fotografiaza ! 

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT 

we also recommend