fbpixel
Skip to main content

Orkid/ Jahmolxes/ Private Venganza @Control

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Club Control, Bucuresti Wednesday, 19 October 2022 / 19:00 40 lei
Orkid/ Jahmolxes/ Private Venganza @Control

Orkid revin acasă, în Control, cu un concert special, dedicat lansării filmului Suruaika, la care Vlad și Radu lucrează din 2015 (anul în care Orkid apărea ca idee). În aprilie 2018, Orkid a înregistrat EP-ul Suruaika, care avea să devină coloana sonoră a filmului. Concertul va fi acompaniat de vizualuri concepute de animatorul și artistul vizual Alex Minciună, folosind imagini din lumea fantastică a Suruaikăi.

Orkid, trioul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, terestre și extraterestre.

Având influențe diverse, de la punk și garage la post-metal, de la indie și blues la math, prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat până acum următoarele materiale:

- Standing Still in the Dark  (LP) - octombrie 2016

- Beasts Apart (single) - decembrie 2017

- Suruaika (EP/ soundtrack) -  aprilie 2018.

- Daily Extinction  (single) - decembrie 2018

- Deraiat (EP) - martie 2020

- In the Light We Are Safe (LP) - martie 2022

Jahmolxes sunt un quartet de  Progressive Psychedelic Instrumental Stoner din București. S-au format în 2017 și au scos primul EP în iulie 2022.

Private Venganza este o formație emo/garage rock formată în București în Septembrie 2021. Cei 5 membrii ai trupei  sunt inspirați în primul rând de  punk, post punk și, totodată, pop sau indie contemporan.