fbpixel
Skip to main content

Omul cu Șobolani Live

Opening act: Trupa Barter

Omul cu Șobolani Live Opening act: Trupa Barter

#rock #concert #alternative

*Tu faci playlistul!
Trimite-ne un mail pe [email protected] cu 10 piese pe care vrei să le auzi în acest concert, iar noi ne vom conforma. Vor fi luate în considerare mailurile trimise până pe 28 februarie și care conțin dovada participării tale la concert (foto bilet)
___

Una din trupele care nu mai are nevoie de prezentare, Omul cu Șobolani revine pe scena sãlii Berlin cu un concept de setlist interactiv, unde publicul decide o parte din show. OCS a sãrbãtorit recent 20 de ani de activitate, atât din punct de vedere al discografiei, al materialelor video cu o abordare mereu nouă, cât și a numeroaselor apariții live, confirmând astfel că rămâne una dintre cele mai titrate și longevive trupe autohntone de alternative.


In deschidere, trupa Barter.
Barter este un proiect acustic inceput in 2014, format din Matei Puticiu (voce), Razvan Gazdaru (chitara), Tedi Dosa (bas) si Ati de Chile (tobe).

Cu influente de alternativ, grunge dar si indie folk, trupa a inceput concertele in 2015, avandu-i in componenta initiala pe Matei Puticiu (voce), Razvan Gazdaru (chitara) si Juan Negretti (percutii). Lansarea clipurilor pentru piesele Interes si Sub linie si a fost urmata de primului material de studio, Trock, integral acustic si cu texte in limba romana.

De la sfarsitul lui 2018, Barter a revenit in formula actuala, piesele de pe albumul Trock, dar si altele noi, capatand astfel o alta dinamica ce pastreaza insa aceeasi abordare directa si personala.

https://www.facebook.com/trupabarter
https://www.instagram.com/trupabarter/
https://barter.bandcamp.com
https://soundcloud.com/trupabarter
https://www.youtube.com/channel/UCq350zoYDDo7gNKuDdVjzMQ

we also recommend