fbpixel
Skip to main content

Omu cu Fericirea vine la tine. În boxe, căști și pe ecran.

Omu cu Fericirea vine la tine. În boxe, căști și pe ecran.

Joia asta ne vedem cu Omu cu Fericirea. Sigur l-ai văzut pe undeva prin oraș cântând, de-a lungul timpului.

”Povestea proiectului ”Omu„ Cu Fericirea, un proiect acustic și vocal, a inceput în anul 2010, o dată cu momentul în care am scris prima piesă: ”Lume de culori”. De atunci scopul meu a devenit clar: să folosesc ceea ce îmi place -muzica- pentru a face oamenii să zâmbească, să o folosesc pentru a dezvălui o parte din mine, lumii.
Pe parcursul anilor am participat la diverse evenimente culturale dar în cea mai mare parte a timpului am activat pe străzile orașelor mari din România , pentru că cel mai bun mod de a face cunoscută arta ta este de a o arăta-o oamenilor.

Versurile pieselor sunt inspirate din momente din viața mea, fericite și triste, versuri care de cele mai multe ori apar în mintea mea în cele mai neașteptate momente.
Muzica mea este ca o oglindă care îmi arată ce mă supără și ce mă bucură. O oglindă care îmi oferă unele răspunsuri de care am nevoie. Reprezintă un mesaj care se adresează mie și celor care rezonează cu intenția și emoția din spatele cântecelor sau doar un moment fericit prin care te detașezi de fluxul zilnic de gânduri.”

Dă play aici: https://www.music-hub.ro/live joi la 20:00 să primești încă o doză de fericire-n casă! 

we also recommend

voucher valabil 2 luni de la achiziție
Experimenteaza - curs online de pictura pentru incepatori


Online, pe zoom.us

Mumush Festival 1.0
19-22.08.2021
Mumush Festival 1.0


Adrianu Mare