fbpixel
Skip to main content

om la lună | Control Club, 21 Ianuarie

om la lună | Control Club, 21 Ianuarie

om la lună se întoarce în Control pentru încă un concert.

După cele două concerte sold out de la finalul anului trecut, trupa revine în clubul unde a început totul.

În toată această perioadă de incertitudine am reușit să găsim niște timp pentru noi și ai noștri dragi. Ne bucurăm că putem să ne întoarcem în Control, locul unde ne simțim acasă, ne bucurăm că putem să re revedem cu prietenii noștri înainte de, probabil, o nouă perioadă de pauză îndelungată. O să ne luăm porția de muzică și bucurie care să ne țină până data viitoare.

La concertul din Control Club accesul se va face la ora 19:00 iar evenimentul va fi organizat urmând toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfășurării lui, fiind permis accesul unui număr limitat de participanți.

Pe măsura ce aceste prevederi vor fi anunțate de autorități, le vom transmite tuturor participanților.

om la lună este o trupă formată din Doru Pușcașu, Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, a început ca proiect solo a lui Doru Pușcașu, în 2018, transformându-se în full band în toamna lui 2019. Trupa a crescut în cei trei ani de existență cu fiecare episod de muzică și poezie, devenind foarte iubită de public pentru mesajul autentic și pentru prestațiile live extrem de intense.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a înregistrat ,Dans’ - primul său EP, compus de membrii trupei în cele 15 zile în care au locuit împreună.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet - ,În caz de om la lună, strigați "om la lună stânga/dreapta, după caz - album pe  care trupa l-a prezentat publicului printr-un turneu de promovare, cu concerte la București, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj.

La finalul lunii octombrie 2021, membrii trupei s-au mutat din nou împreună într-un sat din Subcarpații Curburii și au scris următorul material om la lună ce va apărea anul acesta.

_________________________
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?

Concertele om la lună  sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.

Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

we also recommend

PRANA TRIO - Alexandra Luiceanu (harpă), Bhaskar Das (bansuri), Issam Garfi (flaut) / seria "West meets East" în program lucrări de Satie, Godefroid, Kreisler, Rotaru, Miyagi, Hanim, Cantemir și muzică clasică indiană
19.02.2022
PRANA TRIO - Alexandra Luiceanu (harpă), Bhaskar Das (bansuri), Issam Garfi (flaut) / seria "West meets East"

în program lucrări de Satie, Godefroid, Kreisler, Rotaru, Miyagi, Hanim, Cantemir și muzică clasică indiană
Sala Dalles București