fbpixel
Skip to main content

n o c t u r n a #4

ieșim pe palat cu Fierbințeanu - /about

n o c t u r n a #4 ieșim pe palat cu Fierbințeanu

romana, english

n o c t u r n a #4 │ieșim pe palat cu Fierbințeanu

Sambata, 14 Iulie, n o c t u r n a #4 iese in aer liber pe terasa MNAC. Privim cum soarele apune peste blocuri, catedrale si palate cu un concert art-pop Fierbinteanu.

Ce formă poate avea o experiență publică religios-atee, contemporan-postmodernă, socialist-neoliberală, elitist-populară, pe fond muzical “de valoare și de calitate”, dar cu ton relaxat? Duo-ul art-pop Fierbinteanu prezintă un concert prin care încearcă un răspuns la această întrebare.

Fierbinteanu este un duo art-pop format din Gabriela Fierbinteanu (voce) și Cristian Fierbinteanu (computer, bass, voce). Formația a realizat mai multe albume și a cântat pe unele dintre cele mai importante scene europene (Berlin Konzerthaus, Berghain etc). Producțiile Fierbințeanu au fost prezentate și premiate în festivaluri de dans contemporan, film și creație audio.

- - -

 

 

 

 

 

“Splendizi și, da, fac parte din elita aia a muzicienilor made in RO care sunt perfect capabili să construiască un show și din vizual și din muzică și din prestație scenică. Un duo artistic care, sincer, merită fascinație totală” - Art7

“Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate în România” - Dilema Veche

“Cel mai ciudat și experimental duo din muzica electronică românească” - VICE Romania

“Duo-ul psihedelic electronic al României” - Stereo Beasts

we also recommend