fbpixel
Skip to main content

Mickey si Patrula Catelusilor Show

Spectacol muzical de mascote si personaje

Mickey si Patrula Catelusilor Show Spectacol muzical de mascote si personaje

#children's theater play

Clubul Lui Mickey primește întăriri de la Patrula Catelusilor.

Intorsi acasa, prietenii lui Mickey (Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto) pregatesc o petrecere pentru sarbatorit alaturi de invitatii speciali din Patrula Catelusilor - Skye, Chase, catelusul politist Marshal si baietelul Ryder.  Insa un misterios personaj  a pus gând rău petrecerii lor! 

Va reuși oare vrăjitorul Negrila sa își ducă planul la capăt și sa strice petrecerea noastră? Sau ni se alătura în minunata aniversare pe care i-o pregătim lui Mickey? 

Sunteți cu toții invitați sâmbătă, 5 octombrie, ora 11:00 la Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazul, Cluj Napoca, la marea petrecere dată în cinstea aniversarii lui Mickey.

Clubul veseliei se reuneste cu scop educativ, dar nici distractia nu este pusa pe plan secundar.  Copiii vor invata cum sa faca un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor canta, vor dansa si se vor bucura alaturi de toti prietenii lui Mickey. Invitatii de onoare in show sunt catelusii Skye, Chase, catelusul politist Marshal si coordonatorul lor, baietelul Ryder.

Toate ingredientele unei petreceri reusite au fost adaugate, ramane doar sa fiti prezenti alaturi de noi.

Mickey și Patrula Catelusilor promit un spectacol pe cinste!!!

Durata spectacolului: 60 minute

 

Distributia:

Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto, catelusii Skye, Chase, catelusul politist Marshal si baietelul Ryder

Scenariul: Ionela Petri

Regie: Sabina Arsenie 

Coregrafie: Rares Velea

Producator: Golden Party

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Locatia: Cinema Florin Piersic  Piața Mihai Viteazu nr 11, Cluj-Napoca

Data: Sambata 05 octombrie ora 11:00 

Pret: 

VIP – 100 lei ( Randurile 1-3 ) inclus: locuri langa scena, acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si poza printata cu personajele)

Categoria I – 50 lei ( Randurile 4-11) inclus: intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si poze cu acestea - nu este inclusa poza printata, disponibila in varianta online

Categoria II – 30 lei  ( randurile 12-20) 

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 25 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP si Categoria I. 

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie, se filmeaza si se fotografiaza !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT 

 

we also recommend

URMA BT Live Limited Edition
17.10.2019
URMA

BT Live Limited Edition
Club Control

Frozen – Peripetii in Regat Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
08.11.2019
Frozen – Peripetii in Regat

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
Centrul Cultural Reduta Brașov