fbpixel
Skip to main content

Mickey si Magicianul (adaptare dupa Clubul lui Mickey @Disney)

Spectacol Muzical de Mascote si Personaje

Mickey si Magicianul (adaptare dupa Clubul lui Mickey @Disney) Spectacol Muzical de Mascote si Personaje

Distributia:

Prezentator, Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, Magician

Scenariul: Ionela Petri

Regie si scenografie: Diana Bathory

Coregrafie: Oana Nemeth

Decoruri: Florin Suciu

Producator: Golden Party

Mickey este cel mai indragit personaj al copiilor, asa ca aduna in jurul lui o gasca pusa pe distractie. Mickey si Magicianul este un elogiu adus copilariei, o evadare din cotidian si o invitatie spre o lume plina de zambete.

Prietenii lui Mickey (Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto) vin la tine in oras pentru a se imprieteni cu toti copiii dornici de Aventura si pentru a serba ziua prietenului lor Mickey. Clubul veseliei se intruneste cu scop educativ dar nici distractia nu e pusa pe plan secundar.

In cadrul spectacolului muzical, copiii vor invata cum sa faca un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor canta si dansa fara inhibitii si vor crea muzica alaturi de un DJ in devenire.

Spectacolul se anunta unul plin de surprize, in cadrul caruia copiii au ocazia sa devina magicieni in miniatura, experiementand trucuri nastrusnice alaturi de invitatul surpriza al gastii: super Magicianul care vine la petrecere cu un invitat surpriza …oare cine o fi ?

Durata spectacolului: 60 minute

Spectacol pentru audienta: prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)


PRET BILETE:
Categoria VIP – 70 lei (copiii cu bilet la aceasta categorie vor urca pe scena pentru poze cu personajele la sfarsitul spectacolului) 

Categoria I - 49 lei 

Categoria II - 30 lei 

Categoria III - 20 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ cu 50 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie, se filmeaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT

we also recommend