fbpixel
Skip to main content

Mickey și Patrula Catelusilor Show la Satu Mare

Spectacol muzical de mascote si personaje

Mickey și Patrula Catelusilor Show la Satu Mare Spectacol muzical de mascote si personaje

Mickey si Patrula Catelusilor Show

Spectacol muzical de mascote si personaje.

Clubul Lui Mickey primește intariri de la Patrula Catelusilor!

Intorsi acasa, prietenii lui Mickey (Minnie,Donald,Daisy, Goofy,Pluto) pregatesc o petrecere pentru sarbatorit alaturi de invitatii speciali din Patrula Catelusilor - Skye, Chase, Marshall si baietelul Ryder.  

Vrajitorul Negrila a pus insa gand rau petrecerii surpriza, dorind sa ii ruineze aniversarea lui Mickey. Va reuși oare misteriosul personaj sa isi ducă la bun sfarsit planul rautacios, sau se va alatura distractiei?

Clubul veseliei se reuneste cu scop educativ, dar nici distractia nu este pusa pe plan secundar.  Copiii vor invata cum sa faca un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor canta, vor dansa si se vor bucura alaturi de toti prietenii lui Mickey. Invitatii de onoare in show sunt catelusii Skye, Chase, Marshall si coordonatorul lor, baietelul Ryder.

Toate ingredientele unei petreceri reusite au fost adaugate, ramane doar sa fiti prezenti alaturi de noi.

Mickey si Patrula Catelusilor promit un spectacol pe cinste!

Durata spectacolului: 60 minute

 

Distributia:

Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, catelusii Skye, Chase, Marshall si baietelul Ryder

Scenariul: Ionela Petri

Regie: Sabina Arsenie 

Coregrafie: Rares Velea

Producator: Golden Party

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Locatia: Casa de Cultura a Sindicatelor 

Data: Duminică 20 octombrie ora 17:00 

Biletelese gasesc online pe site-ul Eventbook.ro. si zilnic  la casieria salii de spectacol ( tel. 0744367291) sau inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Pret: 

VIP – 70 lei( Randurile 1-3 ) inclus: locuri langa scena, acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu personajele pe scena la finalul show-lui si poza printata cu personajele).

Categoria I – 50 lei( Randurile 4-12) inclus: intalnire cu personajele pe scena la finalul show-lui si poze cu acestea - nu este inclusa poza printata, disponibila in varianta online.

Categoria II – 30 lei ( randurile 13-21, loja si balcon drepta si balcon stanga) 

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 25 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Accesul pe scena la sfarsitul show-lui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP si Categoria I. 

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie, se filmeaza si se fotografiaza!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

we also recommend