fbpixel
Skip to main content

Mickey Bucatarul

Spectacol muzical de mascote si personaje

Mickey Bucatarul Spectacol muzical de mascote si personaje

Mickey si prietenii sai vin pe litoral cu un show minunat Mickey Bucatarul

Mickey si Minnie stiu cat de important este sa mananci sanatos pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit. 

Alaturi de cele mai indragite personaje, veti invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite. 

Amplificam misterul si cu un invitat surpriza - Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.

Am adunat asadar ingredientele necesare unei petreceri reusite si lansam invitatia catre toata familia pentru a ni se alatura distractiei. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!

Durata spectacolului: 50 minute

Distributia:

Mickey, Minnie, Clownela, Prezentator

Scenariul: Ionela Petri

Regie: Diana Bathory

Coregrafie: Oana Nemeth

Producator: Golden Party

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Locatia : Gradina de Vara Saturn , Statiunea Saturn , jud. Constanta

Data : Miercuri  21 august ora 20:30 

Biletele se gasesc online pe site-ul  Eventbook.ro sau zilnic  la casieria gradinii de vara ( cu 3 h inainte de spectacol ) sau la distribuitorii autorizati pe plaja. 

Pret: 

20 lei ( copil) 25 lei ( adult ) 

 

IMPORTANT:

Spectacolele se desfasoara in Gradina de Vara Saturn, locatie in aer liber. In cazul in care  vremea nefavorabila nu permite continuarea desfasurarii spectacolelor, acestea se reprogrameaza a doua zi sau la o data anuntata ulterior pe www.goldenparty.ro, www.eventbook.ro, si pe pagina de facebook :, Golden Party, Eventbook 

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toti participanții la spectacol, adulti și copii, trebuie să cumpere bilet, infanții de 1-18 luni au acces gratuit (nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT 

 

we also recommend