fbpixel
Skip to main content

Mickey Bucatarul Rupea

Spectacol muzical de mascote si personaje

Mickey Bucatarul Rupea Spectacol muzical de mascote si personaje

#musical #children's theater play

Mickey si prietenii sai vin la Rupea

Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit. 

Alaturi de cele mai indragite personaje, veti invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite. 

Amplificam misterul si cu un invitat surpriza - Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.

Am adunat asadar ingredientele necesare unei petreceri reusite si lansam invitatia catre toata familia pentru a ni se alatura distractiei. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!

Durata spectacolului: 50 minute

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Locatia: Casa de Cultura Rupea, Strada Republicii 120

Distributia:

Mickey, Minnie, Clownela, Prezentator

Scenariul: Ionela Petri

Regie: Diana Bathory

Coregrafie: Oana Nemeth

Producator: Golden Party

Biletele se gasesc online pe site-ul Eventbook.ro, zilnic  la casa de bilete sala, la sala cu 2 ore inainte de eveniment (in limita disponibilitatii).

 

PRET BILETE:

VIP: 35 lei (inclusa cartea cu autografe Mickey si Minnie, gratuit poza printata cu personajele pe scena, inclusa intalnirea cu personajele pe scena – la sfarsitul spectacolului)

Categoria I: 25 lei

Categoria II: 12 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie, se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT 

 

we also recommend