fbpixel
Skip to main content

Lucia & Andrei Zamfir playing Radiohead

Lucia & Andrei Zamfir playing Radiohead

Lucia & Andrei do Radiohead

 

Lucia și Andrei Zamfir (The Mono Jacks) cântă un set de piese Radiohead adaptate în formulă de duo. 

Cu o chitară acustică și două voci, Lucia și Andrei reduc la esență compozițiile originale, aruncându-le adesea într-o nouă lumină. Din setul lor fac parte unele dintre cele mai cunoscute piese Radiohead, precum și câteva surprize pentru cunoscători.

Andrei Zamfir este chitaristul trupei The Mono Jacks din 2017, înregistrând alături de ei albumul ”Ușor distorsionat”. A luat prima oară chitara în braţe în 2002 și a fost dragoste la prima vedere. Primele amintiri ale copilăriei lui sunt R.E.M. și U2, între timp dezvoltând slăbiciuni pentru Radiohead, Elbow sau Peter Gabriel. 

Povestea Luciei începe în 2011, cu un cover DIY pentru o piesă The MOOoD – trupa ei preferată de la noi. Lor le-a plăcut atât de tare încât au filmat un videoclip pentru el - un clip cu nimic deosebit, fără efecte speciale, care avea să devină viral în toată lumea strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni. De atunci au urmat un contract cu Global Records, un debut live la Summer Well, multe single-uri și un prim album de studio, „Silence”, în 2015. În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră.

 

https://facebook.com/LuciaMariaOfficial
https://facebook.com/TheMonoJacks