fbpixel
Skip to main content

Jojo Mayer/Nerve la Jazz Nouveau

Jojo Mayer/Nerve se întorc la Jazz Nouveau

Jojo Mayer, celebrul baterist elvețian revine la Control Club cu grupul Nerve, pe 8 aprilie, după concertul Sold Out de anul trecut.

Nu toti copiii care au primit cadou un set de tobe la vârsta de doi ani ajung bateriști apreciați pe întreg globul, trebuie să recunoaștem.
Ascensiunea lui Jojo Mayer este cu atât mai spectaculoasă.

Să parcurgi drumul de la propriul band la 18 ani, și până la a cânta cu Dizzie Gilespie, Nina Simone sau Screaming Headless Torsos la scurt timp după, nu poate fi decât rezultatul unui talent uriaș.

De aceeași părere au fost și cei de la revista Modern Drummer, care l-au inclus pe artistul elvețian pe lista celor mai mari 50 de bateriști ai tuturor timpurilor, în 2014. Jojo Mayer este însă mai mult decât un instrumentist genial.

Neobosit explorator al noilor forme de expresie muzicală, vizionar și inovator cu o influență recunoscută de lumea artistică, Mayer este un pionier al experimentelor drum and bass și jungle în fusion jazz. Tehnica sa incredibilă este pe măsura creativității sale debordante.
Nerve, grupul pe care l-a înființat în 1997 i se alătură pe 8 aprilie, ora 20’00 în Control Club pentru un show electrizant în formula Jojo Mayer (tobe), John Davis (bas), Jacob Bergson (clape), Aaron Nevezie (sound & manipulation).

Accesul publicului se face de la ora 19’30.Detalii pe paginile de Facebook Control Club și Jazz Nouveau.
Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Jojo Mayer/Nerve la Jazz Nouveau

we also recommend

Vița de Vie OFF PLAYLIST BT Live Limited Edition
01.10.2020
Vița de Vie OFF PLAYLIST

BT Live Limited Edition
Club Control, Bucuresti

#concertdeacasa Alexandru Plăcintă, pian Dintr-un Salon de Muzică ieșean, direct în casele noastre.
30.04.2020
#concertdeacasa Alexandru Plăcintă, pian

Dintr-un Salon de Muzică ieșean, direct în casele noastre.
Online