fbpixel
Skip to main content

I Dream of Wires

RBMA X DokStation

I Dream of Wires RBMA X DokStation

Proiecție “I Dream of Wires”. Lecture Daniel Miller . Dj-set Daniel Miller, Alessandro Adriani și Admina

Red Bull Music Academy îl are ca invitat pe Daniel Miller la DokStation Music Documentary Film Festival, vineri, 15 septembrie, în Club Control, pentru un lecture însoțit de un DJ set.

Daniel Miller este fondatorul celebrei case de discuri Mute Records. În 1978, casa de discuri debutează cu single-ul “Warm Leatherette”, sub numele propriului proiect -The Normal. Miller a produs primele cinci albume ale trupei Depeche Mode și a semnat cu formații precum Erasure, Nick Cave & The Bad Seeds, Moby, Goldfrapp sauThe Knife.

Lecture-ul susținut de Miller va fi precedat de proiecția filmului I Dream of Wires (2014), un film de Robert Fantinatto și Jason Amm. Documentarul cuprinde istoria, cu apariția, moartea și renașterea sintetizatorului modular, cu interviuri cu peste 100 de muzicieni, inventatori și entuziaști, printre care Trent Reznor (Nine Inch Nails), Gary Numan, Vince Clarke (Erasure), Morton Subotnick, Chris Carter (Throbbing Gristle), Daniel Miller, Carl Craig etc.

Alessandro Adriani

Născut și crescut în Roma, Alessandri Adriani este motorul din spatele Mannequin Records, care, din 2008, s-a ocupat mai mult decât oricine altcineva să descopere și să scoată la lumină muzică industrială și synth wave obscur din toată lumea. În plus, Alessandro Adriani s-a ocupat și de propria muzică, apărută la label-uri precum Mannequin, Pinkman și Jealous God.

Admina

Admina este Dj, producător, artist vizual și membru fondator al Corp, o platformă și agenție de booking concentrată pe artiști și DJ femei.

Ea este și parte a Arp148, un proiect vodcast ce descoperă și explorează prin film și video diverse zone obscure ale muzicii și sunetului, de la cel experimental, la cel tradițional urban și rural.

 

 

Program 15 septembrie

19.00 - proiecție I Dream of Wires (1h42)
21.00 – 22:00 Lecture Daniel Miller
23.00 – 00:00 Admina
00.00 – 02:00 Daniel Miller
02.00 – 04:00 Alessandro Adriani
04.00 – 06:00 Admina

 

 

we also recommend