fbpixel
Skip to main content

Humans of Brașov: Cuvinte

Order tickets
Centrul Cultural Reduta Brașov, Brasov Saturday, 14 March 2020 / 18:00 24 lei (early-bird - acces general) Choose seats
Humans of Brașov: Cuvinte

Continuăm povestea Humans of Brașov cu un eveniment live în care aducem pentru prima oară poveștile brașovenilor (in)vizibili pe scena Centrului Cultural Reduta într-un format cu 10 momente intercalate de dans, muzică, film și storytelling.

 

Vom afla povestea lui Ionuț Rucăreanu, domnul aplecat de viață care vinde ziare în intersecția de la Patria de 15 ani. Vom asculta ce înseamnă fericirea pentru Lisa Bella care ne va (în)cânta cu un instrument inedit numit hang drum. Vom privi mișcările dansatorului Victor Panturu care privește viața de la înălțime. Vom descoperi împreună poveștile brașovenilor (in)vizibili prin muzică, dans, storytelling și un film scurt românesc care prezintă o poveste locală într-o lume globală.

 

Nu avem nevoie de cuvinte pentru a simți fericirea. Dar avem nevoie de cuvinte pentru a descrie fericirea. Viața. Cuvintele ne aduc mai aproape unii de alții. Cuvintele produc emoție. Cuvintele închid și deschid suflete și minți. Cu toții suntem diferiți și cu toții folosim cuvinte pentru a deveni (și mai) diferiți. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt. 

 

Tema evenimentului: Cuvinte

Organizator: Asociația Erasmus House

Parteneri:  Centrul Cultural RedutaHumans of BrașovMESE BrașovUtopic BrainLa pas prin BrașovTipografiaVisssualFundația Comunitară Brașov

Parteneri media: Zile și Nopți BrașovRadio Brașov

Eveniment susținut de Magnolia Brașov

Bilet intrare 30 de lei 

20% reducere pentru primele 50 de bilete cumpărate online

Bilete pot fi achiziționate offline la Centrul Cultural Reduta și Librăria Humanitas în Brașov

 

Scopul evenimentului Humans of Brașov este de a aduce umanitatea mai aproape de oameni, prin oameni. Brașovul are nevoie de oameni pe bune care au curajul să își spună poveștile pe bune. Brașovul reprezintă suma cuvintelor, emoțiilor și faptelor noastre. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt. Emoție cu emoție. Faptă cu faptă. 

 

Te așteptăm! #HOB2020 #Humans #Brasov #2020

 

Asociația Erasmus House este o organizație non-profit din Brașov care promovează dialogul și diversitatea de opinii prin evenimente culturale și dezbateri locale.

we also recommend