fbpixel
Skip to main content

Htethemeth & 4Tune Quartet

Best Worst Case Scenario - A Classical Twist

Htethemeth & 4Tune Quartet Best Worst Case Scenario - A Classical Twist

Pe data de 24 Martie, Nomad Events si Flying Circus va invita la un eveniment artistic special. Hteththemeth va pune în scenă spectacolul-concept „Best Worst Case Scenario” într-o nouă abordare, alaturi de 4Tune Quartet – un cvartet clasic, alcătuit din patru fete foarte talentate, muzicieni ai Filarmonicii din Braşov.

Muzica neumană își va completa portativele cu o infuzie de muzică de cameră, aducând în spiritul spectacolului „Best Worst Case Scenario”, bazat pe albumul cu același nume, sensibilitatea, amploarea și culoarea instrumentelor clasice ale cvartetului din Brasov. Povestea căderii și transformării lui Hteththemeth din arhanghel în revelator al unor noi sentimente și trăiri, va fi narată muzical și scenic într-un ultim set special de concerte în care albumul conceptual va fi prezentat în întregime.
https://www.facebook.com/Hteththemeth/

Invitat special în acest mini-turneu, 4Tune Quartet este un proiect muzical deosebit, care, în mod obișnuit, arată o nouă față a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră, într-un aranjament tipic unui cvartet clasic. Cu o prezență scenică unică, cele patru componente ale 4Tune Quartet sunt muzicieni profesioniști cu o iubire aparte pentru rock și metal.
https://www.facebook.com/4TuneQuartet/


Biletele pentru acest eveniment se găsesc online pe Eventbook si la punctele fizice: Cinema Florin Piersic si reteaua Humanitas.

  • Early-bird – primele 50 de bilete: 20 de lei
  • Pre-sale: 25 de lei
  • In seara evenimentului, la intrare: 35 de lei

we also recommend