fbpixel
Skip to main content

HOT CLUB DE BUCHAREST și Jazz-ul lui DJANGO REINHARDT

Teatru sub stele

HOT CLUB DE BUCHAREST și Jazz-ul lui DJANGO REINHARDT Teatru sub stele

#jazz #concert

Hot Club de Bucharest revine cu muzica lui Django Reinhardt la Teatrul de Artă București.

Originar din suburbiile Parisului din anii 30, the "hot gypsy swing", acest stil distinct, energic al jazz-ului a fost creat de legendarul chitarist Django Reinhardt. Astăzi, la peste 70 ani de la apariția sa, stilul unic al celui care este considerat părintele jazz-ului european este încă prezent și chiar înfloritor pe scenele de jazz pariziene.

Trupa Hot Club de Bucharest a luat ființă în 2008, din pasiune pentru muzica marelui compozitor și interpret belgian, Django Reinhardt, conectându-se la marea familie manouche - trupe numite Hot Club, din întreaga lume, în onoarea cvintetului Hot Club de France, inițiat de legendarul chitarist.

În cei 12 ani de activitate, Hot Club de Bucharest și-a rafinat continuu modalitățile de exprimare a acestui gen, într-un mixt echilibrat, de tradițional și modern.

Hot Club de Bucharest sunt: Mălin Cristache - chitară, Adrian Ștefan - chitară și Alex Mike - contrabas

Foto: Nicole Cryss

BILETE

Pentru a respecta distanțarea fizică necesară în actualul context, am creat bilete de 1 loc, 2 locuri și 3 locuri (maximum admis de lege), astfel încât să puteți cumpăra locurile gata grupate în funcție de numărul de persoane cu care doriți să veniți la spectacol. Pentru siguranța dumneavoastră, grupurile de locuri sunt distanțate între ele conform prevederilor legale.

Categoria I: R1 - R5
50 lei - Bilet 1 loc / 100 lei - Bilet 2 locuri /150 lei - Bilet 3 locuri

Categoria a II-a: R6 - R8
40 lei - Bilet 1 loc / 80 lei - Bilet 2 locuri /120 lei - Bilet 3 locuri

⭐️ Concertul are loc în incinta Școlii Italiene Aldo Moro, din Str. Sfântul Ștefan nr. 24, sector 2 (vis a vis de Teatrul de Artă București).

*****
MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, în contextul COVID 19

- Accesul se face începând cu ora 19.00 și vă rugam să veniți din timp, astfel încât, până la ora 19.30 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare. Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.

- Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora 19.30, accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

- Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție NU pot intra la eveniment. 

- Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice infecțiilor respiratorii (tuse, strănut, rinoree, temperatură) vă rugăm să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.Vă așteptăm cu drag, imediat ce starea de sănătate vă va permite să vă bucurați în siguranță, de spectacol.

- Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi alcoolice. Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare exclusiv din recipiente individuale, bine închise, cu capac.

- În cazul în care condițiile meteo nu permit susținerea concertului, acesta este reprogramat, iar biletele achiziționate își păstrează valabilitatea.

- Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

www.teatruldearta.ro