fbpixel
Skip to main content

Groove Control #1: Huxley, Tom Trago and more

Groove Control #1: Huxley, Tom Trago and more

Control lanseaza o noua serie de evenimente, Groove Control powered by George de la @BCR, in care muzica unora dintre cei mai importanti DJ si producatori de muzica electronica internationali va fi completata si pusa in valoare intr-un mod creativ de instalatii video si  show-uri de lumini dezvoltate de cei mai inovativi  artisti vizuali locali.

Primul eveniment din serie are loc pe 6 decembrie. In sala Berlin vor mixa doi artisti care, desi cu o experienta deja importanta pe scena electronica internationala, reusesc sa se mentina intotdeauna actuali si in prim plan, Huxley si Tom Trago, alaturi de un nume din ce in ce mai prezent pe scena locala, kosta.

In Front Control le vom auzi pe Chlorys si Admina, membre ale colectivului Corp, care a trasat o noua directie, autentica, in scena locala de club, reusind in forte scurt timp sa atraga si atentie selectorilor si promoterilorinternationali.

Huxley, o prezenta constanta in ultimul deceniu pe scena house britanica, se simte la fel de confortabil atat  pe scenele festivalurilor mari cat si in salile mici de club, reusind sa gaseasca intotdeauna dozajul stilistic potrivit oricarei conjuncturi muzicale. Este deasemenea un producator activ, cu 3 EP-uri, cateva colaborari  si remixuri doar in 2019, utimul release, “Self Affirmation” aparand in noiembrie la Hot House Recs.

https://www.facebook.com/huxleyofficial/

https://soundcloud.com/huxley_uk

Producator, DJ si owner de casa de discuri, Tom Trago a jucat un rol esential in dezvoltarea undergroundului electronic olandez,  incepandu-si aventura muzicala  de la 15 ani. Incepand din 2006, cand  a lansat primal single la label-ul Rush Hour din Amsterdam, Tom Trago si-a dezvoltat un stil unic, usor recognoscibil, combinand elemente  synth funk, Detroit techno, disco, boogie, cu ritmuri house produse cu sintetizatoare. In 2010 si-a fondat propria casa de discuri, Voyage Direct, prin care promoveaza artisti tineri de pe scena electronica olandeza. Ultimul album, Bergen, a aparut in 2018 la Dekmantel Records.

https://www.facebook.com/tom.trago/

https://soundcloud.com/tomtrago

https://www.youtube.com/watch?v=xyV9kAK9524

Kosta (AWDD, Duro Disco)
https://soundcloud.com/selakost

Chlorys (Corp.)

https://soundcloud.com/chlorys

Admina (Corp.)

https://soundcloud.com/adm1na

Georgeprimul banking inteligent din România, susține seriile Groove Control, într-un nou tip de expunere, la intersecția dintre muzică și tehnologie. Lansat în mijlocul comunității creative, George promovează colaborările inovatoare prin intermediul cărora publicul se poate exprima prin design, muzică și artă contemporană în spații neconvenționale.

we also recommend

09.08.2020
Alexu and The Voices Inside

Lansare album The Struggle of Living Pure at Heart
Bastionul Tesatorilor, Brasov