fbpixel
Skip to main content

Operettvarazs -Magia Operei

Festivalul Hunedoara Lirica, ediția a 3-a

A Kolozsvári Magyar Opera művészeiből alakult OPERETT GROUP PROJEKT (művészeti vezető: Kulcsár Szabolcs) különböző felállitásokban hosszú évek óta látja el az ország különböző kulturális és közösségi eseményeit opera-operett összeállitásokkal. Hivatásuk és egyben küldetésük az opera és operettirodalom gyöngyszemeit valamint a század eleji magyar sanzonvilágot a legmagasabb szakmai szinten eljuttatni és megismertetni olyan településeken is, ahova az operaház teljes társulata nem juthatna el. Tagjai, a közönség köreiben legnagyobb elismerésnek örvendő szólisták, egy 5 tagból álló zenekar - koncertmester: Ferenczi Endre - és a látványvilágot biztositó 8 tagú balettkar (koreográfus: Rusu Gabriela). Fellépéseik, a legmagasabb szinvonalon szólalnak meg minden alkalommal és minden körülmény között, sikeres előadássorozataik a közönség kedvenceivé váltak. Stilusuk, megőrizve a zenei sajátos stilusjegyeket, ötvözi a műfajok által megengedett improvizatorikus jelleget a szakma iránti alázattal és szeretettel.

Proiectul OPERETT GROUP (director artistic: Szabolcs Kulcsár), format din artiști de la Opera din Cluj-Napoca, derulează de mai mulți ani diverse evenimente culturale și comunitare cu spectacole de operă-operetă. Profesia și misiunea lor este să aducă creații de operetă și operetă la un înalt nivel profesional și să le prezinte publicului larg. Membrii săi sunt solisti cunoscuți , o orchestra de 5 membri - maestru de concert: Endre Ferenczi - și echipa de balet cu 8 membri (coregraf: Rusu Gabriela). Spectacolele de succes și profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul anilor îi recomandă .Stilul lor, păstrând în același timp stilul unic al muzicii, combină caracterul improvizator permis de genuri cu umilință și dragoste pentru profesie.
În cadrul ediției a 3 a Festivalului Hunedoara Lirică ,avem bucuria să vă invităm la spectacolul în limba maghiară susținut de membrii proiectului Operett Group ,în data de 21 iulie ora 21,30-în decorul de poveste oferit de Castelul Corvinilor Hunedoara

Operettvarazs -Magia Operei Festivalul Hunedoara Lirica, ediția a 3-a

we also recommend

Piano Battle: Thomas Enhco vs. Vadim Neselovskyi Un duel între doi pianiști virtuozi la Jazz Fan Rising
15.09.2020
Piano Battle: Thomas Enhco vs. Vadim Neselovskyi

Un duel între doi pianiști virtuozi la Jazz Fan Rising
Cinema Elvire Popesco, Bucuresti

Vița de Vie OFF PLAYLIST BT Live Limited Edition
01.10.2020
Vița de Vie OFF PLAYLIST

BT Live Limited Edition
Club Control, Bucuresti

#concertdeacasa Antoniu-Theodor Andreescu, vioară De la Viena, din Salonul de Muzică al artistului, în casele noastre.
17.04.2020
#concertdeacasa Antoniu-Theodor Andreescu, vioară

De la Viena, din Salonul de Muzică al artistului, în casele noastre.
Online

/ Alternative • Culture - Digital Sessions
Alternative • Culture - Digital Sessions
/ Alternative • Culture - Digital Sessions


Online