fbpixel
Skip to main content

EMY DRĂGOI & Aylin Cadîr – CINEACORDEON

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Grădina cu Filme - Cinema & More, Bucuresti Monday, 20 September 2021 / 20:00 40 lei (+taxe) Choose seats
EMY DRĂGOI & Aylin Cadîr – CINEACORDEON

Cu ocazia Zilei Bucureștiului, vă invităm luni, 20 septembrie 2021, de la ora 20:00, la un concert de excepție în Grădina cu Filme – Cinema & More: EMY DRĂGOI & Aylin Cadîr – CINEACORDEON, de la filmul mut la musical.

„Cineacordeon” dezvăluie spectatorilor un univers muzical cuceritor, în care maestrului Emy Drăgoi i se alătură una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film din generația ei - Aylin Cadîr.

Desăvârşindu-şi studiile muzicale la Paris - acolo unde i-a şi fost conferit titlul de „artistul anului” și unde a fost supranumit „regele jazzului la acordeon”, interpretând swing şi jazz manouche alături de mari artişti francezi, Emy Drăgoi a deprins, până la ultimul detaliu, profunzimea, subtilităţile şi farmecul acestor genuri muzicale. Cu ocazia acestui proiect muzical de excepție, publicul va fi sedus de pasiunea, dar şi de tandreţea pe care le exprimă acordurile de jazz manouche - un gen muzical în a cărui aparentă simplitate se regăsesc valori artistice cu totul deosebite. Totul într-o atmosfera de sărbătoare, în stilul anilor 20-30’, în ritmuri de swing și manouche.

„Cineacordeon” propune o incursiune muzicală începută în epoca filmului mut și ajungând la  acordurile  unor partituri din celebre creații cinematografice moderne. Fiind, totodată, un spectacol de celebrare a Zilei Bucureștiului, programul va cuprinde importante momente care vor readuce în atenția publicului melodii celebre din repertoriul Mariei Tănase și imagini din Bucureștiul vechi.

Pe lângă actrița Aylin Cadîr, lui Emy Drăgoi i se vor alătura pe scenă fiice ale sale - Bianca și Alessia Drăgoi, precum și o serie de instrumentiști de top: Lucian Maxim (tobe), Ady Flautistu (contrabas), Alex Man (chitară).

__

Accesul începând cu ora 19:00

*Intrare pe bază de bilet

**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART

***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

we also recommend

bilet valabil 18 septembrie
Weekend Sessions la Grădina Botanică


Grădina Botanică, Bucuresti

12.10.2021
Wolfgang Haffner Trio la Jazz Fan Rising

"Haffner plays Haffner" / în premieră în România
Sala Dalles București, Bucuresti

Concert F.Charm Alba Iulia Invitați: Hoynar, Tecsan, DJ Jonatan
25.09.2021
Concert F.Charm Alba Iulia

Invitați: Hoynar, Tecsan, DJ Jonatan
Skit 77 Pub