fbpixel
Skip to main content

Deerhoof (US) | Control Club

Deerhoof (US) | Control Club

Deerhoof (US) | Control Club

Americanii de la Deerhoof vor concerta pentru prima dată la București, sâmbătă, 11 februarie, la Control Club. Cunoscută pentru inovațiile muzicale din sfera noise și experimental pop, trupa cult a lansat recent al 18-lea album de studio, intitulat Actually, You Can.

Înființată în 1994 la San Francisco, formația Deerhoof este compusă în prezent din toboșarul Greg Saunier (membru fondator), Satomi Matsuzaki la bas și voce, și chitariștii John Dieterich și Ed Rodriguez.

Cu un catalog de 18 albume de studio, ce abordează o varietate de stiluri, de la punk, indie rock și noise, la experimental pop, Deerhoof aleg întotdeauna narațiuni îndrăznețe și explorări sonore revoluționare. Penultimul album, profeticul Future Teenage Cave Artists, lansat în 2020 și apreciat de criticii muzicali, are ca temă viziuni post-apocaliptice și tehnici inedite de înregistrare.

Cel mai recent disc Deerhoof – Actually, You Can (Joyful Noise Recordings, 2021) – caracterizat de trupă drept baroque gone DIY, este un mozaic sonor de power pop, garage funk și noise rock ce își propune să producă un șoc eliberator din purgatoriul societății actuale.

Stay Up To Date With Your Favorite Events