fbpixel
Skip to main content

Concert Viorica Pintilie Quintet

Concert Viorica Pintilie Quintet

Concert Viorica Pintilie Quintet

Intampinam sarbatorile de iarna pe ritmuri de jazz cu colinde cantate de una dintre cele mai apreciate si autentice cantarete de jazz din Romania.

Vino sa te bucuri de piese celebre precum „Santa Claus is Coming to Town”, „Santa Baby” sau „Silver Bells”, cantate de Viorica Pintilie, alaturi de colegii ei de scena Johnny Bica (pian), Adrian Flautistu (contrabas), Sebastian Burneci (trompeta) si Andrei Paraschiv (tobe).

Viorica Pintilie este o voce bine-cunoscuta publicului autohton, avand o intensa activitate concertistica de peste 15 ani si aparitii la emblematicele Festivaluri de Jazz din Targu Mures, Sibiu Jazz Fest, The Gardener Jazz Festival, alaturi de multe altele din tara si din strainatate.

Mai mult decat atat, este o prezenta inedita, care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica. Atmosfera remarcanta la concerte ei este intima si calda, lasand senzatia ca iti stie povestea si ti-o canta.

In 2016 a inregistrat albumul „Stories of a Heart”, in registrul standardelor jazz.

Indragostita de repertoriul de Craciun, in 2017, Viorica a inregistrat albumul „Christmas time is here”, alaturi de instrumentisti valorosi.

A organizat in 4 ani consecutivi concerte mari dedicate acestei sarbatori: la Cinema Pro, Teatrul National si Teatrul Excelsior si Sala Radio, alaturi de muzicieni de marca, in decoruri de poveste, si invitati speciali.

Stay Up To Date With Your Favorite Events