Skip to main content

TONBRUKET - în premieră la București

Forevergreens Tour

TONBRUKET - în premieră la București Forevergreens Tour

De trei ori câștigători ai Grammy-ului suedez pentru jazz, TONBRUKET vin în premieră la București, pentru a ne delecta cu muzica lor eclectică, spirituală și amețitoare. 

TONBRUKET se traduce din suedeză "atelierul de sunete". În el se mixează inteligent jazz, muzică progresivă, rock psihedelic, neo-folk și pop, și câte și mai câte. Rezultatul: un jazz plin de har, care se degustă cu capul în nori

Criticii se întrec în a identifica conexiunile stilistice ale trupei, pomenind de Esbjorn Svensson Trio, Bill Frisell, Pat Metheny, Ry Cooder, Emerson, Lake & Palmer, Penguin Cafe Orchestra, Radiohead, Pink Floyd, si chiar Beethoven. TONBRUKET a sublimat toate aceste influențe într-un sound propriu, devenit unic, la 8 ani de la crearea trupei si 4 albume de succes.

Veniți la concert ca să identificați conexiunea voastră stilistică. Iar dacă sunteți fani Esbjorn Svensson Trio, concertul este de neratat: îl veți revedea pe Dan Berglund, legendarul basist al celei mai influente trupe europene de jazz .

O seara de muzică distinsă, cu o trupă pentru care stilurile muzicale nu mai au frontiere și care excelează în performanțele live.

 

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz.

www.jazzfanrising.ro

Preț bilet: 120 lei

PRET EARLY BIRD : 80 lei - contingent epuizat

we also recommend

MARE NOSTRUM II Paolo Fresu, Richard Galliano, Jan Lundgren
26.06.2017
MARE NOSTRUM II

Paolo Fresu, Richard Galliano, Jan Lundgren
Sala Radio București

The Jesus and Mary Chain DokStation Music Documentary Film Festival Opening
14.09.2017
The Jesus and Mary Chain

DokStation Music Documentary Film Festival Opening
Amfiteatrul Mihai Eminescu (Parcul Național Lia Manoliu)