fbpixel
Skip to main content

TONBRUKET - în premieră la București

Forevergreens Tour

TONBRUKET - în premieră la București Forevergreens Tour

De trei ori câștigători ai Grammy-ului suedez pentru jazz, TONBRUKET vin în premieră la București, pentru a ne delecta cu muzica lor eclectică, spirituală și amețitoare. 

TONBRUKET se traduce din suedeză "atelierul de sunete". În el se mixează inteligent jazz, muzică progresivă, rock psihedelic, neo-folk și pop, și câte și mai câte. Rezultatul: un jazz plin de har, care se degustă cu capul în nori

Criticii se întrec în a identifica conexiunile stilistice ale trupei, pomenind de Esbjorn Svensson Trio, Bill Frisell, Pat Metheny, Ry Cooder, Emerson, Lake & Palmer, Penguin Cafe Orchestra, Radiohead, Pink Floyd, si chiar Beethoven. TONBRUKET a sublimat toate aceste influențe într-un sound propriu, devenit unic, la 8 ani de la crearea trupei si 4 albume de succes.

Veniți la concert ca să identificați conexiunea voastră stilistică. Iar dacă sunteți fani Esbjorn Svensson Trio, concertul este de neratat: îl veți revedea pe Dan Berglund, legendarul basist al celei mai influente trupe europene de jazz .

O seara de muzică distinsă, cu o trupă pentru care stilurile muzicale nu mai au frontiere și care excelează în performanțele live.

 

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz.

www.jazzfanrising.ro

Preț bilet: 120 lei

PRET EARLY BIRD : 80 lei - contingent epuizat

we also recommend

Mickey Bucatarul Spectacol muzical de mascote si personaje
29.05.2019
Mickey Bucatarul

Spectacol muzical de mascote si personaje
Casa de Cultură Rupea

MUZICA VERII Orchestra Simfonică a Filarmonicii
03.06.2019
MUZICA VERII

Orchestra Simfonică a Filarmonicii
Filarmonica "Ion Dumitrescu" - Sala Lahovari