fbpixel
Skip to main content

Concert om la lună @ Grădina cu Filme

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Grădina cu Filme, Bucuresti Sunday, 11 July 2021 / 20:00 160 lei (+ taxe - masă 4 locuri) / 120 lei (+ taxe - masă 3 locuri) / 80 lei (+ taxe - masă 2 locuri) No more tickets available
Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor: care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol. Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
Concert om la lună @ Grădina cu Filme

Deoarece pe 13 iunie vremea nu a ținut cu noi, vă invităm pe 11 iulie să ne bucurăm împreună de un concert mult așteptat în Grădina cu Filme: 

om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, de bucurie, de regăsire, de tristețe, de neadaptare, de renunțare, de curaj, de recunoștință.
om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru.
om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.
Din toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese și extrem de apreciate.
În primăvara anului 2020, în perioada de lock down, membrii trupei au locuit timp de 15 zile împreună, timp în care au compus șase cântece despre lucrurile trăite și simțite în acea perioadă, cântece care au format primul material discografic al trupei, EP-ul Dans. Albumul a fost lansat la București în luna iulie, apoi trupa a pornit în primul turneu de promovare din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În ianuarie 2021, trupa a terminat de înregistrat primul album complet ce va conține piese deja lansate și apreciate de fani, dar și cu unele care nu există momentan pe niciun suport și sunt foarte așteptate de public.

__

Accesul începând cu ora 19:00

*Intrare pe bază de bilet. Nu se pot achiziționa bilete individuale, ci doar mese întregi de 2, 3 sau 4 locuri (în funcție de necesitate și disponibilitate).

**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART

***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/