fbpixel
Skip to main content

Concert Momento

Concert Momento

MOMENTO

Momento este o trupa canadiana, stabilita in Londra, fondata in 2013 de Jonatan Chan si Jan Bislin, violonisti si pianisti multi premiati international,  absolventi ai scolii ”Guildhall School of Music & Drama” din Londra.

Trecand de la a concura unul impotriva celuilalt la a isi uni fortele, Jan si Jon au creat Momento, un sound unic care impinge barierele muzicii clasice, incorporand muzica electronica si jongland cu instrumente multiple.

Momento este despre a trai clipa prezenta, despre a oferi prin muzica o calatorie spirituala,  fara granite si fara limite.

 

YCCMD

"Long play-ul de debut al lui Mihnea Crăciunescu (YCCMD) este unul sensibil, fără să fie depresiv, dar în aceleași timp brutal, fără să apeleze în exces la distorsul de chitară. Felul în care YCCMD a conjugat și mixat stilistica sonoră – de la indie-folk și synth la accente de world music și blues – cu pasajele vocale în registre multiple (de la șoaptă timbrată și falsetto, până la voci răstite), îl transformă într-un exemplu (fericit sau nefericit) de eficiență muzicală." Bogdan Serban - Radio Guerrilla

 

MOMENTO

https://www.facebook.com/momentosounds

https://www.youtube.com/user/SpadesMusicOnline

https://www.instagram.com/momentosounds/

 

YCCMD

https://www.facebook.com/YCCMD/

https://www.youtube.com/user/mihneacraciunescu87

https://www.instagram.com/yccmd_prime/


 

we also recommend