fbpixel
Skip to main content

False Reality - lansare album End of Eternity

Invitați: Eternal Fire, Mindcage Escape, Recursive Delusion

Anglo-Saxon Booking Agency vă invită vineri, 3 martie, în clubul Fabrica din București, unde trupa brașoveană False Reality își lansează noul album, "End of Eternity". Abordând un melodic death metal cu diverse influențe din sfera doom, black, progressive, precum și alte sonorități, brașovenii promit o călătorie muzicală în lumi fantastice creionate atât prin noile piese, cât și cu materiale din prima perioadă de activitate a trupei (1998-2003). Albumul a fost foarte bine primit de publicații de specialitate din întreaga lume, primind recenzii excelente, unele dând chiar punctaj maxim pentru albumul „End of Eternity”, prima apariție discografică a brașovenilor după 14 ani de la ultimul material, perioadă marcată de probleme majore de componență, fapt care a și adus o lungă pauză de 8 ani în activitatea trupei, între 2003 și 2011.

Alături de False Reality vor concerta în calitate de invitați trei trupe bucureștene care deja au început să își facă un nume în peisajul metalic românesc.

Eternal Fire, un nume incendiar din sfera melodic black metal-ului autohton cu rădăcini în sfera muzicii păgâne, aduc evenimentului un plus de agresivitate, dar și melancolie, toate încadrate într-o atmosferă apăsătoare și epică. Fiind o trupă relativ nouă în peisajul metalic bucureștean, trupa și-a confirmat deja valoarea cântând alături de Carach Angren și fiind una din finalistele din 2016 a Wacken Metal Battle România.

Mindcage Escape cântă un progressive metal modern, fiind deschiși oricăror experimente muzicale, ei înșiși caracterizându-și muzica simplu: metal. O trupă de asemenea relativ nouă, aceștia aduc serii un plus de tehnicitate, forță și energie, lăsând totuși loc și melodicității. Mindcage Escape au avut un traseu identic cu Eternal Fire în cadrul Wacken Metal Battle România 2016, fiind cele două trupe calificate din semifinala București în marea finală a concursului.

Recursive Delusion vor deschide seara cu metalul experimental pe care îl abordează. Deși tineri, aceștia au deja câteva apariții notabile la diverse evenimente din întreaga țară. Finaliști în cadrul Global Battle of the Bands 2016 România, tinerii l-au impresionat în cadrul acestui eveniment pe Graham Robinson, omul din spatele Anglo-Saxon Booking Agency, care le-a oferit un contract de management.

Accesul în sala de eveniment se va face începând cu ora 19:00, biletele putând fi procurate în avans prin rețeaua eventbook la prețul de 20 lei, sau în seara concertului, la intrarea în clubul Fabrica, prețul acestora fiind de 25 lei.

False Reality - lansare album End of Eternity Invitați: Eternal Fire, Mindcage Escape, Recursive Delusion

we also recommend

#concertdeacasa - Bogdan Costache, vioară și Liliana Iacobescu, pian Din Brașov, din Salonul de Muzică al muzicienilor, direct în casele noastre!
14.05.2020
#concertdeacasa - Bogdan Costache, vioară și Liliana Iacobescu, pian

Din Brașov, din Salonul de Muzică al muzicienilor, direct în casele noastre!
Online

/ Alternative • Culture - Digital Sessions
Alternative • Culture - Digital Sessions
/ Alternative • Culture - Digital Sessions


Online

Concert HEALING RAGAS - sitar Rohan Dasgupta
disponibil pentru vizionare în perioada 10-16.07
Concert HEALING RAGAS - sitar

Rohan Dasgupta
Online