fbpixel
Skip to main content

Concert David Helbock

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Sala Radio Cluj-Napoca, Cluj-Napoca Sunday, 05 April 2020 / 19:00 50 lei

anulat

#jazz #concert

Câștigător al celei mai mari competiții de pian de jazz din lume, cea de la Festivalul de la Montreux (2007) și a premiului publicului la ediția din 2010, eclecticul pianist austriac David Helbock revine la Cluj-Napoca, pentru o demonstrație de creativitate și măiestrie, cu un program selectat din proiectele sale solo. A fost oaspetele nostru la editia din 2018, bucurandu-se de mare succes cu Random/Control, in compania altor doi muzicieni si a nu mai putin de 16 instrumente pe scena.

Ultimul său album, apărut anul trecut la ACT Music, este dedicat muzicii lui John Williams, compozitorul unor coloane sonore de film intrate definitiv în viața noastră contemporană: Starwars, Harry Potter, Superman, Indiana Jones. E.T., Fălciși multe altele.

Cu siguranță sunteți fani de film și adorați aceste teme, la fel și David Helbock ! Ia piesele pe care oricare dintre noi le știe pe de rost, le dezbracă de somptuoasele veșminte orchestrale arhi-cunoscute, și le creează un nou avatar. Indiferent de aranjament, David Helbockne oferă noi surprize de improvizație și de spectacol."

Concert David Helbock

we also recommend

Malombra CINE-CONCERT Accompanied live by Simona Strungaru
04.06.2020
Malombra CINE-CONCERT

Accompanied live by Simona Strungaru
The Military Club

BÁTHORY ERZSÉBET Szomor György - Pejtsik Péter - Miklós Tibor
07.04.2020
BÁTHORY ERZSÉBET

Szomor György - Pejtsik Péter - Miklós Tibor
Opera Maghiară Cluj