fbpixel
Skip to main content

Concert David Helbock

#jazz #concert

Câștigător al celei mai mari competiții de pian de jazz din lume, cea de la Festivalul de la Montreux (2007) și a premiului publicului la ediția din 2010, eclecticul pianist austriac David Helbock revine la Cluj-Napoca, pentru o demonstrație de creativitate și măiestrie, cu un program selectat din proiectele sale solo. A fost oaspetele nostru la editia din 2018, bucurandu-se de mare succes cu Random/Control, in compania altor doi muzicieni si a nu mai putin de 16 instrumente pe scena.

Ultimul său album, apărut anul trecut la ACT Music, este dedicat muzicii lui John Williams, compozitorul unor coloane sonore de film intrate definitiv în viața noastră contemporană: Starwars, Harry Potter, Superman, Indiana Jones. E.T., Fălciși multe altele.

Cu siguranță sunteți fani de film și adorați aceste teme, la fel și David Helbock ! Ia piesele pe care oricare dintre noi le știe pe de rost, le dezbracă de somptuoasele veșminte orchestrale arhi-cunoscute, și le creează un nou avatar. Indiferent de aranjament, David Helbockne oferă noi surprize de improvizație și de spectacol."

Concert David Helbock

we also recommend

#concertdeacasa  - Teodora Țepeș, pian și Diana Maria Turcu, vioară De la Zürich, din Salonul de Muzică al artistelor, direct în casele noastre!
27.04.2020
#concertdeacasa - Teodora Țepeș, pian și Diana Maria Turcu, vioară

De la Zürich, din Salonul de Muzică al artistelor, direct în casele noastre!
Online

Bilet general ARTA-Acasă
iulie 2020
Bilet general ARTA-Acasă


Online

Concert HEALING RAGAS - bansuri Bhaskar Das
disponibil pentru vizionare în perioada 31.07-06.08
Concert HEALING RAGAS - bansuri

Bhaskar Das
Online

Noaptea Menestrelilor Concert extraordinar folk
21.08.2020
Noaptea Menestrelilor

Concert extraordinar folk
Teatrul de vara Baia Mare