fbpixel
Skip to main content

Viorica Pintilie - Concert de Craciun & lansarea albumului "Christmas time is here"

Viorica Pintilie - Concert de Craciun & lansarea albumului "Christmas time is here"

Viorica Pintilie își lansează albumul “Christmas time is here” într-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avându-l ca invitat special pe Virgil Ianțu. Albumul cuprinde 10 bijuterii muzicale, reinterpretări in maniera jazz ale unor evergreen-uri precum: “Have Yourself a Merry Little Christmas”, “Baby, It’s Cold Outside”, “Christmas Time Is Here” sau “White Christmas”. 

Alături de Viorica, pe scena de la Cinema Pro va urca trupa sa formată din Adrian Flautistu (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) și Iulian Nicolau (tobe), precum și un cvartet de coarde și un trio de suflători. Biletele sunt disponibile în rețeaua eventbook.ro

 

Prezentarea artistei

O voce delicată, cu accente grave, dar catifelate, VIORICA PINTILIE are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, atât în cluburi, dar și la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015). În mai 2016 a luat premiul special al juriului la Sibiu Jazz Festival, împreună cu trupa sa. O prezență ce surprinde prin atmosfera intimă, caldă a live-urilor, lăsând senzația că-ți știe povestea și-o spune cu muzica ei, Viorica a încântat publicul de jazz din București, Cluj, Sibiu, Iasi, Târgu Mureș, Suceava, Chișinău, dar și din Bulgaria, Cehia sau Portugalia, cu piese precum I love the way you’re breaking my heart sau They can’t take that away from me si a lansat in luna februarie, 2017 albumul de standarde de jazz STORIES OF A HEART.

 

Printre colaborările Vioricăi se numără artiști precum Liviu Negru, Michael Acker, Paolo Profeti, Ciprian Pop, Sorin Romanescu, Ciprian Parghel, Catalin Milea, Jimmy Cserkesz. În 2014 și 2015, și-a pus amprenta pe proiectul „Beatles’n’jazz” cu Cornel Ilie și Cantaloop Band, trupă cu care s-a mai reîntâlnit și la „Elton John plays jazz”. În cadrul „Stagiunii de jazz” de la Teatrul Act a impresionat în doua rânduri cu concertul de muzică braziliană „Oceano”, alături de George Natsis, Vlad Popescu și Ciprian Pop. 

 

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook, la prețurile de 60 și 90 de lei. La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 75 lei și 110 lei.

we also recommend