fbpixel
Skip to main content

Bucium

Invitați speciali: Caustic

Bucium Invitați speciali: Caustic

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce.

Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană.
Prin fiecare show și piesă, ascultătorii pot regăsi puritatea copilăriei, în care se ascultă basme, explorându-se un univers fantastic.
Toate materialele Bucium au rădăcini în mituri și legende, însă versurile și muzica sunt compoziții originale.
Trupa Bucium se află acum în turul de promovare a noului album, intitulat "Miorița". Toate piesele sunt create în jurul mitului mioritic, iar albumul iși propune o altă abordare a acestui mit, complet diferită de cea bine cunoscută publicului neavizat, abordare pe care au împărtașit-o însă personalitati precum Simion Florea Marian, B.P.Hasdeu, Mircea Eliade, Lucian Blaga, Dumitru Staniloaie.

Invitati specili: CAUSTIC

"Caustic" a intrat pe scena cu un prim album lansat anul trecut - Acustic. Acestia avand un sound alternative / acoustic excelent, cu mesaje care cu siguranta nu sunt pentru oricine, publicul trece printr-o stare de transformare continua pe masura ce se dezvolta showul lor. 

----------------------------
Sambata, 21 Aprilie
Open Doors: 19:00
Flying Circus, Str. Universitatii Nr. 3.

Bilete:

Biletele se gasesc in format fizic in punctele de distributie Eventbook - Cinema Florin Piersic, si reteaua librariilor Humanitas, cat si online.


Presale online - 20 RON

La intrare - 25 RON
----------------------------

Eveniment organizat de Nomad Events in colaborare cu Flying Circus.
Parteneri: Captain Morgan 

we also recommend