fbpixel
Skip to main content

Carrie Tree * Live in Cluj * Songs to warm the hearts

“Carrie Tree is UK’ s indie scene best kept secret” - The Word

Nu știm cât de secret mai poți fi după ce ai urcat pe scenă alături de Damine Rice, Fink sau Duke Special și ai cântat în festivaluri mari precum Glastonbury sau Shambala. Știm însă că talentata Carrie Tree devine un nume cunoscut în scena de muzică alternativă din Marea Britanie și atrage atenția prin compozițiile ei pline de emoție, poezie și grație.

Cel mai nou album al ei , “Canoe” are review-uri foarte bune și în acest an Carrie Tree a fost invitată să cânte în festivaluri și diverse Oanda, Portugalia, Țara Galilor, Franța și acum…în România!

Carrie aduce la București și Cluj un sunet cald menit să deschidă inima și sâ încânte sufletul. O combinație de acustic, mistic, etnic, poezie și reverie. Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie starea pe care o resimți în timpul unui concert Carrie Tree așa că te invităm să vii să o asculți live vineri 13 decembrie, la Urania Palace din Cluj.

Vino să te bucuri de o seară de suflet în care ne desfătăm cu muzică , poezie și ceai. Un eveniment Camino Blanco susținut de Demmers TeaHouse.

Carrie Tree * Live in Cluj * Songs to warm the hearts

we also recommend

AN OTHER NIGHT AT THE OPERA the symphonic rock show
30.08.2020
AN OTHER NIGHT AT THE OPERA

the symphonic rock show
Opera Maghiară Cluj, Cluj-Napoca

Concert HEALING RAGAS - sitar Rohan Dasgupta
disponibil pentru vizionare în perioada 10-16.07
Concert HEALING RAGAS - sitar

Rohan Dasgupta
Online

Concert HEALING RAGAS - santur Satyendra Singh Solanki
disponibil pentru vizionare în perioada 7-13.08
Concert HEALING RAGAS - santur

Satyendra Singh Solanki
Online